Om mig

Jag är en frånskild arg tant med fäbless för dödskallar och katter som önskar att jag fortsatt spela elbas som ung och verkligen starta punkbandet som jag planerade….

9 tankar om “Om mig

 1. Hej Freja,

  I sex år skrev jag på min bok Kan jag så kan du!
  Lycklig som ett barn på födelsedagsmorgonen publicerade jag boken helt i egen regi hösten 2013. Den första mindre batchen tog slut under den första veckan. Idag har boken sålt i nästan 1500 exemplar.

  Min bok är skriven för alla som har en ödmjuk inställning till sig själv och sitt lärande. Det är ingen bok som säger sig ha alla svaren, inte heller säger den vad du ska eller inte ska göra i ditt ledarskap.

  Det är inte en bok enbart för chefer och ledare utan för alla som ser sin utveckling som individ som något spännande och intressant. Boken är för dig om är förälder, lärare, rektor, tränare, chef och ledare. För dig som är ödmjuk i ditt ledarskap och som vågar ifrågasätta dig själv.
  Boken skapar antagligen fler frågor än den ger svar på. Det är ingen traditionell chefshandbok utan en skildring av en persons lärdomar, karriär och utveckling. Det är ett försök att få andra inspirerade och engagerade i sin personliga och ledarskapliga utveckling. Förhoppningen är att mina erfarenheter och tankar ska väcka känslor och en vilja att göra en liknande resa hos läsaren.
  Jag menar att det bara finns ett sätta leda och det är genom dig själv. Genom dina egna erfarenheter, kunskaper och känslor utvecklas och mognar du in i rollen som ledare. Jag talar om ett ledarskap där människan och individen är den absoluta utgångspunkten, individen i dig som ledare, medarbetare och människa.
  Vill man ta del av en ny tids ledarskap och samtidigt bli underhållen och inspirerad är boken Kan jag så kan du den rätta.

  Skulle det vara intressant att få sluka en lättsmält och fascinerande historia om att skapa framgång och kanske skriva några rader på din blogg? Det hade jag tyckt vart jätte roligt.

  Då kan läsa de första 20 sidorna som ett smakprov HÄR.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.