Frejigt

Hur jag blev rättshaverist, 2013

2013 var ett tungt år. Det inleddes med jobb, jobb och mera jobb. Utöver mina vanliga uppgifter fick jag gå in som stöd till projektledaren i en kaotisk projektgrupp. Dessutom reste jag mycket och tillbringade minst en till två nätter i veckan på hotell. Omorganisation, nya medarbetare och splittrade arbetsuppgifter gjorde att jag sällan hann stanna upp och andas, utan sprang vidare. Samtidigt som jag letade nytt jobb.

Men allt försvann och blev oviktigt när min mamma oväntat fick åka akut till sjukhus och 3,5 vecka senare dog. Jag var förkrossad men fortsatte med resandet i jobbet, parallellt med att fixa med bouppteckning och fick i samma veva ett nytt jobb.

Efter sommaren började jag på nytt jobb, som chef, men var fortfarande lika trött, fortfarande lika ofta förkyld, nu med sorg och ansvarig för 20 medarbetare. Inte den bästa start, men allt var bättre än att vara kvar på mitt gamla jobb.

Jag kämpade mig genom hösten, men det gick tungt. Min chef såg hur jag slet och hur trött jag var så hen gjorde det hen kunde för att underlätta för mig. Jag fick även tid på företagshälsovården för att gå i samtal. Men jag blev inte bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.