Frejigt

Mina försök på datingmarknaden

Jag tar en paus från mitt rättshaveristande, 2013 är svårt att skriva om. I stället vill jag beklaga mig över min nonexisterande datinghistoria.

Jag har skrivit tidigare om mina försök på några olika appar och hur irriterad jag blev på män som skapade kassa profiler, betedde sig som höhöande tonårskillar när vi chattade eller hade rena fakeprofiler (som när jag chattade med en ”astronaut” som just då var på ”månen”…)

Under en period la jag helt ner alla appar men sen ett tag tillbaka är jag återigen på Tinder och på Facebookdating. Det är rätt deprimerande. Jag fattar att jag inte är så gångbar på marknaden, det är jag ok med, men utbudet av män norr om Gävle är verkligen inte för mig. Jag rensar bort alla som är under 55 och över 65, de som röker och de som inte har med bild på sig själv i profilen. Där försvann typ 70% av de som föreslås för mig.

Sen rensar jag bort de som inte bor i Sverige. På facebook är det många från Norge och Finland, och Trondheim skulle jag kanske kunna gå med på, men de åker ändå till vänster. De som har proffsbilder och skriver på engelska är helt klart fakeprofiler så bort med dem. Nu är typ 10 % kvar.

Så nu blir jag kräsen. Följande är sånt som gör att jag tappar intresset. Bilder på motorfordon. Bilder på döda djur. Bilder på fiskefångst. Bilder på dem med en kvinna. Bilder på dem när de seglar, golfar, cyklar eller åker skidor. Bilder på stor hund. Bilder med flagga eller klubbmärke.

0 % kvar. Det är nästan så jag tror att jag inte VILL träffa någon, vad tror du?

De enda jag matchar med är de fakeprofiler som fattat att de behöver ha amatörbilder och skriva på svenska. Och de enda som gillar mig är 70+. De få jag chattat med har avmatchat när jag börjar skämta med dem eller när jag säger att jag tycker alla människor har samma värde. Eller så är de så trista och fåordiga att klockan stannar.

Tur att jag trivs med mitt singelliv, även om det skulle vara kul att ha nån att flirta med. Har du några tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.