Frejigt

Bye, bye!

Nu lämnar jag dejtingapparnas värld. Jag har testat Tinder, Happn, Ourtime och Facebookdating. Det finns för- och nackdelar med alla.

Tinder

+ lätt att använda, lätt att komma igång, går att göra en hel del utan att det kostar något.

– få som finns i min närhet, få som verkar ha tänkt till nör de,skapat sin profil, så urvalet är knapert.

Happn

+ du ser profiler som finns i din närhet, rent fysiskt. Så om du spanar in npn på stan kan du i teorin hitta,dem i appen och matcha med dem.

– funkar såklart dåligt här i glesbygden, särskilt nu under pandemin. Tror jag fick upp totalt en profil under tiden jag testade.

Ourtime

+ riktar in sig på ett specifikt ålderssegment, så jag slipper wortera bort ungdomar som är nyfikna på ”en äldre kvinna”

– nästan inget går att göra utan att betala och det är dyrt!

Facebookdating

+ enkelt att komma åt, många möjligheter att presentera sig på olika sätt. Du kan välja bort att synas i eventuella vänner och bekantas flöde.

– som med de andra är urvalet ett problem. Plus att facebook verkar tro att jg bor i Norge så jag fick nästan bara upp norrmän i mitt flöde.

Ovanstående fördelar är inte anledningen till att jag testade dejtingappar och nackdelarna är inte anledningen till att jag nu lämnar dem.

Jag testade dem för att jag hört så mycket om dem och verkligen inte bara positivt och jag ville kolla om det verkligen var så illa. Nu när jag testat och sett att det till och med var värre än jag trott orkar jag inte ta in mer skit utan lämnar.

Jag har visat en hel del galna profiler tidigare, här kommer ytterligare ett axplock. Vad vet jag, det här kanske ger napp hos andra kvinnor, men verkligen inte hos mig!

Sur, arg och bitter, tror ni han gillar det?

Varför ens skriva så här? I teorin skulle han inte behöva få kontakt med de kvinnor (som mig) som har med husdjur på sina bilder, så länge han swipar vänster själv. Men jag vet varför han skriver så här. Han är ute efter en kvinna, vilken som helst, hål som hål. Därför swipar han höger på alla utan att kolla på bilder och/eller profil och sen har han MAGE att kräva att kvinnorna ska ta ansvar för hans preferenser!

Dream on! Nu har jag inte sett eller läst 50 shades, men jag antar att Mr Grey ändå hade nått mer going för sig än kinky sex? På den här profilbilden syns bara en siluett på en motorcykel, inte mycket att gå på.

Jaha, och?

Men tack för komplimangen då…

Jag har enormt svårt för män som söker en undergiven kvinna. Vilket väl är vad Mr Grey wannaben lite högre upp oxå egentligen gör.

Jag har även svårt för män som berättar att de känner förakt och avsky för kvinnor. Jag stötte på flera män som rätt snart efter kontakt blev rätt otrevliga om jag inte bara jamsade med. Jag förstår kvinnor som inte orkar ta konflikten med att avböja kontakt utan bara plockar bort chatten.

Ok, så dels kan jag kontakta dig när jag behöver tala med någon och kanske slippa gråta ensam, samtidigt vill du inte vara terapeut utan vill ha en stark kvinna…

Nix, dejtingappar är inget för mig, men jag skulle kunna coacha seriösa män i hur de skapar sin profil och beter sig vid chattar! Kanske en framtida nisch för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.