Frejigt

Saknaden efter Julia

Efter att ha postat inlägg dagligen i typ ett halvår blev det tyst. Inte så mycket för att jag har slut på saker att skriva om. Utan mer att jag vill veta mer om vad som egentlugen hände med Julia.

Blev det en scen? Hur reagerade Micke? Kommer hon att stanna med Alexander? Vart går hon vidare?

Jag saknar henne! Hon är allt jag inte är. Hon är allt jag inte var. Hon är allt jag då önskade att jag var och nu drömmer om att kunna bli. Det var otroligt pinsamt men oxå upplyftande att återfå bekantskapen med henne.

Dessutom, nostalgikicken! Även om Julia inte var unga Ingrid så var mycket av det hon gjorde samma som unga jag gjorde. Och även om Katarina inte var unga K så var mycket av det hon gjorde var sånt som unga K gjorde. Och Julias och Katarinas vänskap är mycket nära den jag och K hade. Vi var så unga, så kaxiga, så cyniska. Inga begränsningar på vad vi kunde göra, och ändå väldigt ordentliga och pålitliga. Underbart att få återvända till den tiden, om än bara i dålig romanform.

Nu är jag tillbaka i verkligheten och har egentligen MASSOR att skriva om, men ett litet tag till stannar jag hos Julia, så hörs vi sen!

En tanke på “Saknaden efter Julia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.