Feminism / Frejigt / Inredning / Katter / Politik / Pyssel

Hoppsan!

Jag var så stolt över att jag minsann var tillbaka och skulle blogga igen… Men min kropp vill annorlunda. Ett år efter att min läkare började utreda om det inte är nått annat än utbrändhet jag lider av har jag fortfarande ingen ny diagnos och är tröttare än någonsin. Vissa dagar orkar jag inte ta mig ur sängen, andra klarar jag av att göra massor, men jag minns inte när jag senast kände mig pigg, utvilad och fylld av energi… Nån gång tidigt 2000-tal kanske…

När jag så kaxigt proklamerade att jag börjat blogga igen var det en dag med mera ork, men efter det har mitt fokus mer varit på att hitta jobb och att anlita hjälp för att fixa saker här hemma som jag länge trott jag skulle orka själv, men nu inser att det inte kommer hända.

Utöver det gosar jag med katter och pysslar.

Här är lite bilder från hur mitt liv ser ut:

Örhängen är ett kul och rogivande pyssel, det är lättatt vara kreativ och det ger snabbt resultat. Broderier tar längre tid, men jag gillar att ta något gammalt och återanvända. Ovan är det två dukar från Frösö handtryck som jag köpt på second hand, men jag har en hel del från mitt föräldrahem som ligger och väntar på att jag ska få inspiration. Dukar, kuddar, bonader och gardiner som mormor och mamma broderat som jag ska sätta nålen i!

Oavsett vad jag sysslar med har jag minst en katt som sällskap, oftast fler!

Hantverkarnas jobb ser bland annat ut så här:

Jag har tagit hjälp med att röja här hemma, vi hade fortfarande flyttkartonger orörda sen vi flyttade in för drygt 10 år sedan, men med hjälp har jag nu gått igenom allt, slängt, skänkt och sparat. Det som ska vara kvar har sorterats i olika delar, så barnen har fått varsin låda med minnessaker från deras uppväxt, och själv lyckades jag få ner typ 5 kartonger med prylar och papper i en liten plastlåda… Nu ska jag måla hyllorna under trappan så att vi kan stuva in det som ska vara kvar där, det kommer bli ljuvligt!

För dig som vill se mer av mig så har jag varit med på Feministiskt initiativs youtubekanal, och vloggat en av dagarna på kongressen som var i februari:

Jag lovar inget när det gäller bloggen, det får bli när det blir, ha det bra!

 

5 tankar om “Hoppsan!

  1. Så otroligt märkligt att det ska vara sa enormt svårt att hitta vad som felar. Och så jobbigt för dig : ( Hoppas verkligen att du får svar någon gång! Härligt att röja och göra sig av med grejer man ändå aldrig använder! Jag har också gjort en del rensningar, och va gött det känns! Allt gott till dig!

    Gilla

  2. Jag hoppas verkligen att du snart kan få en förklaring till din trötthet. Du får väl se till att vara riktigt snäll mot dig själv. Gör saker som får dig att må bra. Det låter ju verkligen härligt att få rensa bort en massa saker som står i kartonger år efter år. Det blir en stor lättnad när jobbet är klart. Jag lyckades rensa, sortera och tömma ett par lådor som har följt med mig i flera flyttar, utan att någonsin packas upp, och det var så befriande att spara de få sakerna som skulle sparas, och göra mig av med resten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.