Barn / Katter / Resor

Kort lägesrapport!

Vi fick åka hem tillsammans och dottern fick order att äta gummibjörnar vid start och landning. Efter tre olika flygningar och alltså sammanlagt sex omgångar gummibjörnar vill hon aldrig äta sådana igen…

Väl hemma visade det sig att både sonens förkylning och dotterns örvärk hade följt med hem och bosatt sig i mig. Eftersom alla fyra väskorna försvann på vägen så är all medicin oxå på rundtur i världen och jag får klara mig på te och bafucin… Alla har sovit och ingen har tagit sig till ett apotek.

Tur jag har mina trogna helande katter till hjälp!

Annonser

12 thoughts on “Kort lägesrapport!

 1. Skönt att ni kom hem, men hur klantigt jobbar flygplatserna då? Så himla trist att bli av med packningen! och medicinerna (men de verkade ju inte fungera ändå..)
  Nu får ni vila ut efter semestern!

 2. Tur att ni fick flyga hem tillsammans, otur dock med de försvunna väskorna. Hoppas de snart kommer tillrätta igen!
  Skoj att se alla granbilder för själv har jag inte haft någon i år.
  Krya på dej!

 3. Riktigt skönt att läsa att ni fick resa hem hela familjen med samma flyg men så typiskt att bagaget inte gjorde det. Hoppas det kommer tillrätta, det brukar det allra oftast göra. Inte svårt att förstå att din dotter avstår från Gummibjörnar i framtiden 😉 Hoppas ni alla kryar på er och har många fina minnnen att se tillbaka på från resan !

 4. Det är min skräck det att väskorna försvinner, men skulle stå ut med det lite bättre om det var på hemresan som för er skull än på ditresan.
  Hoppas ni tillfrisknar snabbt!

 5. Hej ❤ Otroligt skönt att ni är hemma!! Men fy farao för värk av det slaget! Hoppas också era väskor har kommit fram (fast det har de väl vid det här laget?) och att du faktiskt mår bättre nu! Underbar resa ni har varit i väg på dock!

  Kram

 6. Jag gillar gummibjörnar, men kan tänka mig att det kan bli för mycket av dom…

  Skönt att ni kom hem, med dum fripassagerare må jag säga. Vårt bagage kom också bort när vi åkte till San Diego häromsistens, men jag hade medicinerna i handbagaget, som tur var. Tack och lov så kom bagaget till rätta efter 48 timmar och INNAN vi gav oss ut på kryssningen. Phu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s