Resor

Sista dagarna. Eller?

I dag var dotter på återbesök hos läkare och trots dundermedicinen hade hon inte blivit bättre i öroninflammationer utan till och med sämre. Hmm. 

På fredag morgon ska läkaren kolla igen och säga ja eller nej till att hon kan flyga vid 13 då vårt flyg hem går… Om det blir nej så får hon och jag stanna här i väntan på ett OK. Med smutstvätten och utan bil, så vi blir sittande på nått hotellrum för pengar vi redan shoppat upp (inte så synd om oss, försäkringsbolaget bokar och betalar).

Så, kanske ska visa lite mer av all den onödiga shoppingen vi gjort?

En väska, en anteckningsbok, två tekoppar och en bok med Hillary Clinton som urklippta pappersdocka med olika outfits utifrån en beskrivning av hennes liv! Min shopping så klart.

Pysselprylar till mig. Pärlor, connectors, cerise wire i olika tjocklek, glasploppar för att skapa hängen av, rosa och lila polerade stenar som ska bli hängen med hjälp av wire,  en krymptång, en fladdermusform att gjuta resin- och betongsmycken i, samt kritor i olika färger för att använda för att färga resin och märka tyg när jag syr. Dessutom en galaxmönstrad ducktape.

Dotterns prylshopping handlade mest om olika rit- och skrivgrejor, som specialpenmor och fina skissböcker. De gånger hon orkat med in på Universal parkerna är det nu bara Harry Potter som gäller! Men med henne sjuk har jag inte hunnit fota de senaste dagarnas shopping, det får bli när  (om…) jag kommer hem.

Sonen är även han fokuserad i sin shopping. De här seriealbumen samlade han på sig på en mall vi besökte. Här på Universal studios, där Marvels superhjältar finns överallt, har det blivit några fler.

Mannen nöjer sig med att köpa t-shirts och sucka över vår shopping. Men vet ni vad? Det skiter vi i för det är mina pengar som till största del betalar resan, arvet efter mamma, så han kan sucka bäst han vill, det är jag som bestämmer!

Annonser

4 thoughts on “Sista dagarna. Eller?

  1. Det är så skönt att vara den som sitter på pengarna!Sprätta bäst man vill liksom. Några dagar på hotell, en laundromat o sen är det bara att njuta av en förlängd semester! Hoppas det går bra hur som helst.

    Liked by 1 person

  2. Håller tummarna för att öronen ordnar till sig! Inget kul att ha ont, och när man ska hem så vill man som regel hem även om det är försäkringen som står för fiolerna…

    Vilken braig shopping! 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s