blogginspiration / Döskallar

Bloggvänskap

Jag måste visa er en av anledningarna till att jag ÄLSKAR bloggvärlden och är så glad över att jag en gång i tiden gav mig in i det här!

En av de bloggar som jag följt längst är Evas blogg (HÄR). Hon skriver om sin vardag, sitt arbete, sina resor och sin familj. Och hon är hjärtegod! Jag skulle ha träffat henne när jag var i Malmö i våras, men fick tyvärr kraftig migrän, så det blev ingenting av, men jag hoppas få chansen igen. När jag kom hem från Almedalen låg de här skönheterna och väntade på mig:

20160711 döskallar

De sötaste små glitterdöskallar du kan tänka dig! Tack, Eva, för den fina presenten, de kommer att pryda sin plats på mina örsnibbar!

Är det inte fantastiskt att blogg och när kan skapa vänskapsband kors och tvärs mellan människor som aldrig träffats i verkliga livet, men som ändå känner varandra väl genom att läsa varandras texter?

18 tankar om “Bloggvänskap

 1. Visst är det helt fantastiskt, känns som jag har fler vänner i bloggvärlden än i verkliga livet och det är jag väldigt tacksam över. Hittills har jag bara träffat två irl och det var bara hur kul och spännande som helst. Det är ju inte alltid som personkemin stämmer men väl värt att prova. Grattis till dina söta små döskallar och till att du har en bloggvän som tycker om dig 🙂 Det tror jag vi är många som gör.

  Gillad av 1 person

 2. Men åh så rörd jag blir 🙂 du är nog oxå en av dem jag känt längst här i blogg världen 🙂 ja jag håller med dig det är otroligt hoppas vi kommer ses i framtiden å tusen tack så fint du skriver om mig stor kram å fin kväll 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Visst är det fantastiskt! Och vilken perfekt present till dig 🙂

  Jag har träffat många bloggare irl, människor som jag aldrig skulle ha mött annars (troligen aldrig, är kanske bäst att lägga till 😉 ). Dessutom träffar jag många icke-bloggare som läser bloggen, många kommer fram och hälsar och alla är bara såååå trevliga och snälla 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det är verkligen fantastiskt! Jag hade det så en gång men jag har tappat den kontakten i och med att jag blivit sämre! Tyvärr! Det är därför jag inte kommenterat så mycket på dina bilder instagram. Jag har helt enkelt inte orkat och det är jättesorgligt! Jag tror du förstår!
  Håll hårt i dina bloggvänner! Det är en härlig liten värld men får vara en del av! 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.