Bokrecension

Den som glömmer

På plats i Almedalen, i dag har jag pratat politik mellan 9 på morgonen till 15 på eftermiddagen, och en del av det ute i solen. Så ansiktet kliar av allergi och jag är trött i huvudet. Jag väljer att avstå från att gå på seminarier, tal och mingel, utan tar det lugnt på eftermiddagarna. Och läser!

Recension

Den som glömmer av Arnaldur Indridason

Den som glömmer

Åhh, lika glad varje gång jag får läsa en ny bok av den här författaren. Island, sagornas ö i kombination med kriminalroman, det blir aldrig fel. Jag gillar dessutom greppet som han tagit på sin karaktär, Erlendur. I det jag trodde var seriens sista bok verkar Erlendur försvinna ur berättelsen. Men då började författaren skriva böcker om Erlendurs tidiga år som polis, så nu har det kommit fler böcker efter det jag oroade mig för att det var den sista. Jag hoppas det finns många fler berättelser om Erlendur att skriva om, samtidigt som jag gärna dels vill träffa hans kollegor från polisen vid tiden för hans eventuella försvinnande. Och så vill jag självklart veta hur det egentligen gick för honom!

De här böckerna köper jag så fort de kommer ut, även om jag inte alltid hinner läsa dem. Men jag vill veta att jag har dem hemma, så jag kan läsa dem när jag vill! Jag läste den här och njöt av den! 

Så här påverkas mina utmaningar

100 böcker under 2016: 67 stycken.
Världsomseglingen: Island

Annonser

15 thoughts on “Den som glömmer

  1. Ping: Lämnar betongen för broderi… | Freja funderar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s