#blogg100 / Feminism / Frejigt / Pyssel

Vilar hjärnan med hjälp av mina händer

#blogg100, inlägg 66

Jag har haft en tuff vår, tröttare än vanligt och hjärnan rätt mosig. Nu börjar jag vakna ur dvalan och det bästa då är att pyssla. Det kräver inte så mycket av min hjärna, jag får fokusera på färg och form och smiter undan funderingar på hur världen ser ut och hur fel Sverige styrt det senaste halvåret. Samtidigt skapar jag produkter som ger lokalavdelningen tillskott i kassan och möjliggör politisk aktivism. Win win alltså! 

Det här är på gång just nu:

20160504 berlocker

Berlocker som beställts, ska bara få ringar för de som ska vara berlocker och krokar för de som ska vara örhängen.

20160505 mallar

Mallar för att förenkla den fortsatta tillverkningen. Planerar även att göra transgender märken med fredssymbol. Alla går att få i regnbågens alla färger och fler därtill! 20 kronor per hänge plus 15 kronor om de ska skickas. Skriv en kommentar om du vill köpa!

Utöver smycken har jag gett mig på att försöka skapa tygkassar. De är fodrade, och har tre fickor, en på utsidan och två på insidan varav en är en mobilficka. För dem tänker jag ta 100 kronor styck. De rymmer två fullstora A4 pärmar utan problem. Själva väskan och fickan på utsidan ska ha en enkel knäppning som stängning. I dag målade jag yttertyget:

20160505 Shedevilkasse20160505 kvinnokampskasse20160505 fredskrans20160505 Fredfyrverkeri20160505 Fi Fyrverkeri

Att måla motiv på frihand är verkligen inte min styrka, men jag får väl kalla stilen naivistisk… Den nedersta är i alla fall redan såld, så det är bäst jag tar itu med att sy klart dem nu…

11 thoughts on “Vilar hjärnan med hjälp av mina händer

  1. Låter inte så dumt att fokusera på färg och form och för stunden glömma annat. Kul att kunna skapa med händer och fantasi. Tycker du är superduktig på det du gör, gillar de färgstarka tygkassarna 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s