Bokrecension / Kaosutmaningen

Skuldens gudar

Skuldens gudar av Michael Connelly

Skuldens gudar

Dags för en Connelly igen, tidigare har jag recenserat  Fågelskrämman, PrövningenNio drakar, Det femte vittnet och Fallet. Connolley växlar mellan olika huvudkaraktärer, där han oftast skriver om Harry Bosch och därefter är Mickey Haller, Harrys halvbror, vanligast. Normalt brukar jag gilla Harry Boschböckerna bäst, tätt följda av Mickey Haller böckerna. Det här är en Haller bok, men den är helt i klass med Bosch-böckerna. Det här är verkligen Davids kamp mot Goliat, där Haöller som försvarare av den uppenbara mördande hallicken slåss mot, inte bara åklagaren, utan även en stor del av polismakten. Spännande, skickligt snårig intrig, och en bok där du verkligen vill att den anklagade ska klara sig.

Rekommenderas!

Med den här boken stryker jag punkt 6. Läs en bok om gudar, i Kaosutmaningen. Därmed har jag, mot förmodan, klarat av 20 av de 35 punkterna på listan, alla jag klarar hädanefter är bonus!

Annonser

14 thoughts on “Skuldens gudar

  1. Jeg tror jeg har lest ham, men for tiden holder på med en død ukrainsk jøde. Den overgår en hvilken som helst kriminalroman. Får lese ham ferdig først .
    Klem 🙂

    Liked by 1 person

  2. Ping: Mitt bokår 2015 | Freja funderar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s