Arg tant / Politik

SDs kursändring enligt arga tanten

För drygt en vecka sedan höll SD presskonferens. Fyra allvarliga och svartklädda politiker berättar om katastrofer, kaos, sammanbrott och kris. De menar att det är vad Sverige hamnat i. Att vi andra inte alls ser det så spelar ingen roll. De målar upp en bild för sina anhängare, en saga som för dem blir sanning.

SD målar upp ett dystopisk Sverige. Om de upplever vårt land så här kargt och otrevligt kan väl de flytta själva? De förstår inte att de INTE står för åsikter hos huvuddelen av det svenska folket, utan bara hos en liten inskränkt och bakåtsträvande klick. De tänker gå från att vara ett parlamentariskt parti till att vara en aktivistorganisation som svartmålar landet och folket, men jag förstår inte på vilket sätt det här är en kursändring? De har alltid stått för att stoppa invandringen, målet, kursen, är fortfarande densamma, de vill bara byta metod. 

Hur tror SD att vi ska kunna stoppa asylsökande? Det är en mänsklig rättighet och Sverige har avtal där vi förbundit oss att följa de mänskliga rättigheterna. Det är inte ett alternativ att stoppa asylsökande genom stängda gränser eller folkomröstning. Av moraliska, humanistiska och juridiska skäl är vi bundna att tillåta asyl, oavsett vilka skräckfantasier SDare lever med.

SD ska alltså använda sin partikassa (som till del består av skattepengar) och företrädarnas arbetstid (som avlönas av staten) till att uppvigla svenska folket att kräva en folkomröstning om invandring. Att det här nästan är helt omöjligt att genomföra, eftersom en folkomröstning måste beslutas av riksdagen (där SD alltså inte tänker vara, SDs riksdagsmän uppmanas av sin ledning att istället åka runt i landet) och där har SD inte en chans att få igenom sin önskan. Om det, mot all förmodan, skulle gå igenom så bekostas även en folkomröstning av staten, för att SD ska få veta att huvuddelen av svenska folket INTE delar deras syn på invandring, och med en fråga där en omröstning inte spelar någon roll. Ett oväntat NEJ till invandring skulle nämligen kräva att vi lämnar både FN och EU och dessutom bryter mot svensk kultur att värna mänskliga rättigheter…

Parallellt med den här inhemska kampanjen ska de marknadsföra Sverige utomlands som ett snötäckt, iskallt och ogästvänliga land med absolut ingen välfärd… känns som om turismen, som vi tjänar en hel del på, kan bli rejält lidande av det här.

Nej, ni tänkte nog inte riktigt igenom det här SD….

Följden av det visade sig dessutom bli en våg av högerextrema terrorhandlingar över landet, med bränder på nuvarande och blivande asylboenden och den otäcka skolattacken i Trollhättan där gärningsmannen valde ut sina offer utifrån hudfärg. SD-politiker lägger ut adresser till asylboenden på internet och Jimmie Åkesson vägrar vara med i radiodebatter när han får veta att han kommer att få frågor på om han anser det är OK att folkvalda politiker agerar på det här sättet.

De menar att Sverige inte har råd med invandringen, och för att bevisa det ser de till att SD och deras agerande kostar Sverige massor i skattepengar till ingen nytta! När ska vi bli av med den här ohyran på den svenska folksjälen?

IMGP6848rev

Annonser

10 thoughts on “SDs kursändring enligt arga tanten

 1. Ja, fy fan vilka avskum de är!
  Att uppviglare får sitta i regeringsställning är ju helt otroligt.
  Tycker det känns som Kristallnatten 1938.

  Gilla

 2. Ja du politik, jag hör så många som nu skall rösta på dem just för det su skriver, folk som varit S innan går över …själv är jag kluven om det ens finns något att rösta på vid nästa val….men det lär hända massa saker innan så vi får se 🙂 bra inlägg! hoppas du har det bra kram

  Gilla

 3. Ping: Årskrönika 2015 | Freja funderar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s