Frejigt / Trädgård

Höstpromenad

Det har varit en vacker men lite svår vecka här hemma. Min dotter har varit hemma från skolan eftersom hon utsätts för så allvarliga trakasserier på sin skola att det kan bli tal om polisanmälan. Tills skolan tagit itu med det är hon hemma och pluggar med mig. På ett sätt njuter jag av att ha henne hos mig, på ett sätt blir jag galen på att skolan tillåtit det gå så långt och på ett sätt är jag själv alldeles för kraftlös för att orka med att ha henne hemma…

I dag är jag utmattad och tom i huvudet, så jag tänker bara be er följa med mig på en promenad i det vackra höstvädret. Dottern och jag tog en paus från studierna och gick en långsam promenad runt kvarteret. Det är inte så mycket röda löv på lönnarna än och nästan inga rönnbär alls, men vi hittade fina färger och former ändå!

Häng med!

IMGP6848rev IMGP6850rev IMGP6854rev IMGP6858rev IMGP6865rev IMGP6866rev

Annonser

14 thoughts on “Höstpromenad

 1. En härlig bildserie 🙂 Men fy så otrevligt med din dotter. En del skolor är bra på att ta itu med sådana problem, vissa är duktiga på att förebygga. Jag hoppas verkligen att det löser sig. Barn ska absolut inte få fara illa. Vad säger skolan då??? Beror det på dåligt med resurser… Sånt här måste få ett stopp tidigt! Barns trygghet o uppväxt är det viktigaste som finns. Blir så beklämd.

  Gilla

 2. Hösten kan verkligen vara vacker 🙂 Fint att vandra i det!
  Önskar att inga barn skulle behöva stå ut med vad din dotter nu går igenom … och allt som lett fram till var hon är nu. Hur får det ens gå så långt?

  Gilla

 3. God morgon. Jag är ute på bloggpromenad och stannade till hos dig, fin blogg du har och så härliga bilder. Hösten är härlig men så tråkigt med din dotter. Ingen ska behöva ha det så, hoppas det löser sig. Man får ta en dag i taget. Trevlig helg och kram till er båda. Gittan.

  Gilla

 4. Åh, så hemskt att bli utsatt för mobbning! Skolan och idioterna som mobbas ska skämmas ordentligt och ordna upp detta snarast möjligt, för din dotters och för din skull! Fattar att detta får fortgå. Mobbning överallt, så sorgligt : (

  Gilla

 5. Problemet med mobbing och trakasserier tycks bara bli värre och värre. Det gör ont varje gång man hör talas om nå’n som far illa. Och det tycks vara svårt att hitta någon bot även om alla talar om att något borde göras. Underbara höstbilder. Hoppas det finns någon bra lösning för din dotter!

  Gilla

 6. Takk for turen.
  Mobbeproblemene ser bare ut til å vokse, både på denne siden av Kjølen og hos dere.
  Hva har egentlig hent med vanlig god oppførsel?
  Klem 🙂

  Gilla

 7. Det gör mig ont att höra om din dotter. Jag blir alltid så arg och ledsen när jag hör hur många skolor det är som inte tar problemen på allvar förrän det faktiskt blir kris. Ibland gör de det inte ens då. Jag hoppas att allt kommer att ordna sig till det bästa för henne.

  Gilla

 8. Dina bilder är fantastiska, flera passar ju i veckans triss! Men gud så trist att läsa om din dotter. Som du skriver, hur kan de låta det gå så långt. Jag hoppas hon har en inre styrka som gör att hon inte tar åt sig utan förstår att det är de andra som gör fel. Tänker på er båda två! Kram

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s