Barn / Frejigt / Resor

Trött rapport

Ungarna har åkt hem, jag är kvar för ett möte på söndag. Skönt att få en kojdag på hotellet och vila mig i form. Jag har haft det så fantastiskt kul, njutit av att få vara med mina barn dygnet runt, uppleva saker med dem och skratta och prata med dem hela tiden.

Men migrän och utmattning kommer som väntad effekt, så idag njuter jag av att häcka på hotellrummet, läsa böcker och dricka te.

Här är några mobilisera från resan, lägger in bättre bilder när jag och kameran är hemma igen!

image

Granitklippor i Gullmarsfjorden, på väg från Lysekil på sälsafari!

image

Solbadande sälar i massor!

image

Tukan vid Cafe Tukan på Universeum

image

En leguan, som ser ut som jag känner mig, även den på Universeum…

Annonser

18 thoughts on “Trött rapport

 1. Har du tråkigt så har du ju i alla fall fina bilder att kika på. Leguanen var häftig. Men fotar du mycket genom fönster så köp ett polarisationsfilter för ett par hundralappar. Fungerar som solbrillor på kameran. En glasplatta som du skruvar fast på objektivet, sen ställer man in den genom att vrida på den och du slipper reflexerna i glaset, man kan även experimentera med det på andra sätt. Det måste vara ett som är anpassat till storleken till ditt objektiv så ta med kameran ifall du köper ett.

  Gilla

 2. Har vi varit nästan grannar i flera dagar? 🙂 Det har inte märkts – så ni har antagligen varit lugna 😉 Vackra klippor – och de har varit solvarma och sköna den senaste veckan!
  Önskar dig en fin söndag!

  Gilla

 3. Härliga bilder, gillar speciellt den med granitklipporna! Det kan bli för mycket av det goda ibland även om man har trevligt och umgås med sina allra käraste, barnen! Hoppas du kan vila ordentligt så du slipper känna dig som leguanen på bilden (men jag tycker den är häftig!).

  Gilla

 4. Universeum skulle jag vilja besöka med Elin,
  solbadande sälar… så härligt 🙂
  Ni verkar haft det bra.

  Ang Bullen, han är pigg å intresserad då vi går promenad,
  det är ”bara” detta vattendrickandet som känns onormalt… plus att han pinkar femtioelva gånger. Så jag vet inte om jag tror diabetes, jag tror det är psykiskt. Men jag ska kontakta veterinär.

  Gilla

 5. Här är ju lika exotiskt som i Sydamerika!! Och vilka härliga klippor!! Hoppas migränen gett sig och att mötet gick bra. Underbart att få tid att umgås med sina barn!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s