Feminism / Pyssel

Helgäventyr!

Ett snabbt inlägg för att visa upp vad jag sysslat med i veckan, för att använda i helgen… Jag skriver nog tidigast på söndag igen!

Jag har sytt klart fodret till min vinterkappa, och önskade nästan att det här tyget inte var ett fodertyg utan ett tyg jag kunnat sy en sommarkappa av…

20150416 foder utan ansikte1 20150416 foder utan ansikte2

Jag har sytt klart vinterkappan, så den blir mitt bidrag till sypeppen hos Fredrika på Vinden! Dock, det är ett gammalt mönster, som egentligen kräver 80-talets axelvaddar, så jag behöver hitta bättre än de jag satt in nu, eller kanske sy i en eller två till för varje axel…20150416 färdig kappa, huvarev 20150416 färdig kappa, nacke

Utöver det har jag tillverkat en banderoll som ska med på helgens äventyr. Tillsammans med andra Fior skapade vi först två ganska strikta banderoller, rosa med svart text. Men eftersom vi kladdade en del med färg behövde kladdet täckas över. De gjorde misstaget att låta mig göra det på egen hand. Tänk, ge mig fyra färger och glitter och låt mig vara själv i ett rum… Som ett färgblint förskolebarn, så lycklig!

20150415 banderoll1 20150415 banderoll2

I färdigt utförande ser den ut så här, med lite olika budskap på de två sidorna. Som en vän sa, huvudsaken att de går att läsa, så jag hoppas att ni kan det!

20150416 färdig banderoll1 20150416 färdig banderoll2

 

Annonser

19 thoughts on “Helgäventyr!

  1. Snyggt foder i kappan! Och kan se dig framför mig hur du ”leker” med färgerna och skapar för fullt. Resultatet blev toppen och med den skylten kan du vara med i dagens tisdagstema: förändring.

    Gilla

  2. Ping: Årskrönika 2015 | Freja funderar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s