Barn / blogginspiration / Döskallar / Egoboost! / Fotoutmaning / Jobb / Katter

Ledsen och glad…

Tisdagstema är Ledsen. Vilket jag varit till och från i över ett år nu. Eller egentligen i över 10 år… Sen den första gång jag blev sjukskriven av utmattning, mina energinivåer har aldrig fyllts efter det, jag har gått precis på gränsen och balanserat min ork, tills den försvann igen när min mamma dog förra våren. Sen mars har jag varit sjukskriven på heltid och i dag skulle jag så smått börja arbetsträna. Så i dag är jag ledsen över att dagen inleddes så här:

IMGP2738Med ett besök till medicinskåpet för att blanda min migräncocktail… Sen fick jag meddela arbetsplatsen att jag inte kunde komma och istället lägga mig och titta upp i taket… Först nu börjar dimman lätta, jag hoppas jag tar mig iväg på arbetsträningen i morgon!

Andras ledsna bilder kan du se HÄR!

Nu orkar jag inte vara ledsen längre, så häromdagen skrev jag ett upprop, både här och på bloggen, om att jag behövde få veta att det finns saker jag är bra på. Ohh, så mycket fint jag fick höra! Du som läser det här känner inte mig i annan form än som bloggare, och ändå fick jag följande fina ord från er på bloggen:

 • Tycker du är väldigt kreativ och bra på allt pysslande tex 🙂 och så tar du fina bilder! Gillar din blogg! 🙂

 • Du är bra på att stå för den du är och dina åsikter. En väldigt bra egenskap. Du är bra på att sy och skapa. Du är bra på att blogga. Du är (tror och hoppas jag) bra på att vila och återhämta dig när du mår dåligt. Du är bra helt enkelt! Kram

 • Du är fantastiskt bra på att stimulera dina barns kreativitet!! Och det vet jag är lika viktigt för dig som för mig. Må bättre snart 🙂

 • Du är bra! Gillar dig skarpt! Det är alltid roligt att läsa dina inlägg, jag förstår bara inte hur du orkar fixa dem! Disktrasan är nog den häftigaste jag någonsin har sett,

 • Du är jättebra på att lämna fina kommentarer på min blogg. Jag blir alltid glad över just de orden.

 • Du är en kreativ människa och bara det gör att du är bra på väldigt mycket.

 • Som någon skrev ovan tycker även jag att du är bra på att sätta ditt spår när du kikar in på våra bloggar, det uppskattas oerhört.

 • Jag vill bara berätta att jag älskar dina berättelser om dina katter! De gör mig glada och jag bryr mig verkligen om dina katter! Du är en fantastisk skrivare (vilket uppenbarligen jag inte är då jag inte kom på ett bättre ord) och sånt beundrar jag massor! 🙂

 • Okej, du har fantastisk disktrasesmak. Den varianten har jag inte sett tidigare.

 • Du är ju duktig på det mesta att ta hand om barn , djuren vilka katter har det som dina??? att vara kreativ, super på att formulera dig på ett proffsigt sätt !! att du har sådana super kids som du är mamma till att fixa en fin trädgård …ja så i all enkelhet FREJA ÄR FANTASTISK!!!!!!

 • Du är bra på att bry dig om andra och skriva snälla kommentarer i andras bloggar. Du är även bra på att skriva inspirerande inlägg! Mer än en gång har du taggat mig att leta boktitlar och hitta olika teman. Du ger också roliga förslag på andra bloggar. Och så tar du vackra foton!

 • Jag känner dig ju inte i verkligheten, men jag är avundsjuk på att du är en jäkel på att sy och att det dessutom blir snyggt! 🙂

 • Du är förresten en otrolig fena på att kombinera teman 🙂

 • Blogga tycker jag du är jättebra pà och att du orkar blogga även när du màr sà här dàligt tycker jag är jätteduktigt. Sedan är du bra pà en massa annat det ser vi ju pà bloggen, som att sy, fota, skriva… listan kan bli hur làng som helst!

 • Du är bra på mycket men framförallt upplever jag att du är fantastiskt intelligent men ödmjuk på samma gång! Hoppas din dag blir lite bättre så småningom!

 • Peppet får bli att du har en trevlig blogg som jag gärna besöker.

 • Du är en ruskigt bra bloggare och fotograf.

 • Dina bilder är jättefina, Freja!

 • Du är superb på att formulera ord i din blogg och i kommentarer hos andra. Jag är så imponerad av att du fixar att blogga när du mår så dåligt!

  Du är superb på att tänka annorlunda när det gäller inredning. Göra sådant som caffelatteinredarna inte ens skulle kunna drömma om.

  Du är superb på att sy och skapa med tyger. Fixa utklädningar som är strået vassare än de flestas.

  Du är superb på att mangla sönder SD. Din ilska kan förflytta berg!

  Du är superb på att finna bilder till utmaningar. Gillar att du utnyttjar familjen när orken inte räcker till.

På facebook har jag en blandning av släkt, vänner, bekanta, kollegor, från förr och nu. Några av dem känner mig väl och sen länge, andra känner mig enbart i min professionella roll och några känner mig bara via nätet. Så här fina ord fick jag där:

 • Du har en sjukt bra syn på uppfostran av barn!

 • Du är en underbar vän och människa! Alltså du är en underbar människa, en av de få jag inte får ångest av att vara med. Trots att vi inte känt varandra så länge så känns det som att du förstår saker. Du är otroligt sund och fantastisk!<3

 • Tack vare dig har vi lyckats hålla kontakten i snart 16 år. Minns din super moderna telefon där du kunde skriva på skärmen med en penna. Wow liksom. Puss på dig

 • Du lyfte och hjälpte mig vidare när jag behövde det som bäst, önskar att jag kunde göra detsamma för dig nu! Kram!

 • Schlager!

 • Inspiration, lady. Inspiration  

 • Du är ärlig, äkta och kärleksfull. Kram!

 • Mån om familj och husdjur, härlig fantasi, bra på projekt, duktig hantverkare, otrolig på att ordna spännande familjeresor, kärleksfull, schlagerdiva……. listan kan göras lång

 • Du är ju ett föredöme för mig, det finns inte några dåliga dagar, bara lite annorlunda o ibland lite låga men visst är livet underbart…….

 • Du är både spännande och en tänkande människa. Schlager, politisk och en fantastisk värdegrund allt på en gång. Kan aldrig glömma vår resa och din magiska ”stenpåse” som tog oss från Halmstad, en rolig tid inte på nåt sätt lik nutid. Pöss på dig!

 • Nu har jag inte läst kommentarerna här innan, så det är möjligt att det redan är skrivet men – du är en genuin människa! Du är äkta och lever som du lär och det är det få som gör. Att få träffa dig i Göteborg gjorde mig helt övertygad om detta faktum. Innan hade jag bara anat det

Men det allra finaste kom ändå i posten idag. Från ett av mina gudbarn, som jag träffar allt för sällan. Nu är hon vuxen, har ett eget hem och vi har kontakt via nätet, men hon tog sig tid att handla, skriva och skicka det här:

IMGP2737

Med all den här peppen mår jag faktiskt mycket bättre, nätkärlek när det är som bäst! Tack alla ni som tog er tid att fundera på vem ni ser mig som och att skriva något peppande till mig om det!

IMGP2740

12 tankar om “Ledsen och glad…

 1. Jaha, då får jag komma med mina ord idag, då jag missade gårdagen ; )

  Du är verkligen snäll som kommenterar på min blogg.
  Du är otroligt duktig och kreativ!.
  Du måste vara en jättebra mamma då dina barn så gärna jobbar med och för dig!
  Du fotar fantastiska bilder på dina fina katter.
  Du är otroligt flitig med inlägg på din blogg, och dessutom genomtänkta sådana.

  Sug i dig och må bättre och bättre dag för dag!

  Gilla

 2. Det var en lista som heter duga! Jag kan nog inte toppa den på något sätt, men delar gärna en devis som gäller alla människor: ”Du är unik och speciell”!

  Gilla

 3. Hej, föredrar förstås all nätkärlek framför trista mediciner, så bra att du delade med dig av bägge. Hoppas nu att din arbetsträning fungerar och att du börjar må allt bättre. Jag har två gånger drabbats av utmattningssyndrom och den senaste gången för 8 år sen tog min sista ork.

  Gilla

 4. Vad jobbigt med migrän, hoppas att du bättre snart! Kan tänka mig att det känns härligt med alla fina kommentarer. Jag missade tyvärr att göra det igår och kan nog inte toppa responsen. Men jag vill i alla fall säga att: Du skriver jättebra och ärliga inlägg och du är väldigt bra på att fota (älskar dina kattbilder). Jag gillar att följa din blogg och blir glad av dina kommentarer på min.;)

  Gilla

 5. Så tråkigt att du inte kom iväg i morse. Håller tummarna att du mår bättre imorgon!
  Och sug i dig alla värmande kärleksfulla ord – det är du värd! Så gulligt av guddottern!

  Gilla

 6. Så typiskt att migränen skulle slå till just i dag. Hoppas du blir bättre till i morgon, fast ibland brukar det väl ta flera dar. Skickar styrkekramar till dig och katterna! 🙂

  Gilla

 7. Så trist att det blev som det blev med arbetsträningen.Vet hur det är då jag skulle börja jobba 1 oktober men klarade bara 5 timmar och sedan var det kört igen! Men nu är jag faktiskt i gång och det känns bra! Jag hoppas du också kommer i gång!

  Underbara, fina kommentarer och komplimanger du fått! SÅ härligt att våga göra så men varför skulle du inte våga! Du är ju så modig! Och fantastisk! 🙂

  Tack för dina ord på mitt inlägg! Jag började gråta när jag läste dina ord!

  Ha det nu så bra du kan och krama om kissarna från mig! 🙂

  Gilla

 8. Hoppas att du orkade iväg i dag och att du känner att du kan pricka av en stor bedrift, om inte så är det bara att ta nya tag i morgon, eller vid ett annat tillfälle. Du sitter på så mycket vilja och insikt, det vore förskräckligt om det dåliga vann över en sådan person.

  Gilla

 9. Hej du – himlars otäckt med migränen!! Så himlars otroligt onödigt!! Hoppas innerligt att det är bättre idag (torsdag!)

  Och du Freja – vilken fantastisk pepp! Sant varje ord!

  Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.