Döskallar / Fotoutmaning / Jobb / Litteraturnörderi

Solitär triss, önskelista och kolla! Här har jag ritat en hund.

I dag har jag varit på möte om min arbetsträning som börjar i morgon. Det känns så tungt att inte orka! Jag träffade två fantastiskt fina förstående chefer, min egen och den på vars arbetsplats jag ska arbetsträna. Jag kommer att få ett stort och fint eget kontor, med en dörr som jag kan stänga. På arbetsplatsen känner jag redan några av medarbetarna och de är en källa till energi genom sin blotta närvaro. Jag kommer inte att ha några arbetsuppgifter alls, utan det jag ska göra är att vara där. Jag ska läsa om jag orkar det, pyssla lite som jag känner för, titta ut genom fönstret om det är det jag vill. Allt är egentligen perfekt, och ändå orkar jag inte… Hoppas det lättar när jag väl kommit på plats…

Nej, nu vill jag tänka på något roligare, så jag tar itu med veckans fototriss: Solitärer!

Det här är solitärer som jag såg i Amsterdam för ett år sedan, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att äga dem alla tre, så fina! Så kunde jag använda den som bäst matchar min stil och mitt humör just den dagen…

IMGP6986 IMGP8903 IMGP8914Andra solitärer kan du se HÄR!

Annikas bokbloggsjerka ställer frågan:

”Det börjar lacka mot jul. Hur ser din önskelista ut just nu?”

Sen flera år tillbaka så varken ger eller får jag julklappar. Jo, jag ger julklappar till mina barn, men bara en åt dem var och då något vi ändå skulle behövt köpa, som cykel, slalompjäxor eller liknande. Det är jag som införde det i familjen, det tog ett tag att få övriga släktingar (syskon och föräldrar till mig och mannen) att gå med på det, men nu är det äntligen så. Jag gillar inte shopping särskilt mycket, så det här passar mig. De böcker jag vill ha köper jag själv, så någon önskelista, vare sig med böcker eller annat finns inte.

Andras listor kan du se HÄR!

Onekligens val av rubrik för idag är Kolla! Här har jag ritat en hund. Hmm, jag är rätt kreativ av mig, men rita, det gör jag ytterst sällan! Nästan enbart när jag sitter på möten och vill hålla fokus på det som sägs, då klottrar jag! Så här:

Imported from PixboxOch i mitten där, till vänster över den största skallen, där skulle det kunna vara en liten prickig hund jag ritat… Fast egentligen tror jag det är en råtta…

 

41 tankar om “Solitär triss, önskelista och kolla! Här har jag ritat en hund.

 1. Hoppas att du känner mer ork bara du kommer på plats.
  Det var ju värsta konstverket du ”klottrat” ihop! Jättefint. Och jag ser den prickiga hunden fast jag trodde det var en räv. Fast å andra sidan är ju rävar och hundar rätt lika.

  Kram

  Gilla

 2. Helt underbara solitärer du valt 🙂 När mitt humör är på topp skulle jag åka fram med den första. Den sista när jag är lite tråkig och den i mitten när allt är som vanligt 😉
  Eget kontorsrum är inte alls dumt. Att få stänga dörren om sig när man vill och låta den vara öppen när man känner för det. Lycka till på din nya arbetsplats. Håller tummar o tår för att du ska orka !!
  Rita !! Ja, om man inte försöker så kan man inte men du försökte och kan. Ser massor av olika figurer med hjälp av fantasin och väldigt många döskallar 😉 Letar febrilt efter den där vovven. … vart tog min fantasi vägen tro 😉

  Gilla

 3. Fin triss! Gillar den rosa mycket. Så duktig du är på att ‘doodla’. 🙂 Det är sällan man fyller pappret så där. Fint mönster med spännande detaljer.
  Hoppas det går bra med arbetsträningen! 🙂

  Gilla

 4. Snygg triss, svàrt att välja men jag tror jag tar den i mitten! Hoppas orken kommer tillbaka,hàller tummarna för att din arbetsträning ska gà bra.

  Gilla

 5. Läckra solitärer! Om man ägde alla tre fick man kanske välja efter humöret för dagen! Den rosa när man är förälskad! Röd när man är arg som ett bi! Men när tusan väljer man den gröna?
  Hoppas det funkar med arbetsträningen! Verkar kämpigt för dig!

  Gilla

 6. Måste vara tufft att känna sig så utmattad som du beskriver det! Inser att det är ett privilegium att vakna pigg och utvilad (nästan) varje morgon.

  Vad trissen beträffar så tänker jag på godis när jag ser mopparna (eller kanske är det scootrar – jag skiljer nog inte på fordonen). Förstår lyckan att kunna välja efter dagshumör.

  Teckningen är svårtydd, men sammanhängande. Jag ser den prickiga råtthunden och en massa annat, men den glada solen ser hoppfull ut och i kistan med lås döljer sig nog en skatt.

  Gilla

 7. Åhhhh – så det är i morgon då??? Då håller jag tummarna ett tag till!!!! Jag skickar alla kraft jag kan över nätet, genom atmosfären och önskar av hela mitt hjärta att du kommer att må ok!!

  Jättefina mopeder! Typiska Freja mopeder alla tre!

  Kramar

  Gilla

 8. Klart du ska ha alla vesporna, du kommer gör succe.
  Tycker du verkar vara positiv till det som komma skall på arbetsträningsfronten, det kommer säkerligen hjälpa dig tillbaka.
  Gillar ditt klotter.
  /Kiki

  Gilla

 9. Håller tummarna för dig att det ska fixa sig med arbetsträningen. Själv har jag möte den 4 december med läkare och försäkringskassan, får se hur det går. Tar gärna den röda vespan och drar härifrån annars 😉

  Gilla

 10. Helt otroliga förstående chefer du har 🙂

  Vesporna / Solitär: Läckra nyanser, jag rangordnar dem med den röda först, därefter lila… Därav är inte grönt dåligt… Jag lackerade två mopeder grön metalic i min ungdom, det var mycket glitter i.

  Klotter: Jag ser den prickiga hunden 🙂 Frukten såg ut som ett nyttigt inslag, den glada gubben såg mycket positiv ut bland alla, det måste vara du som sitter och filurar 🙂 Dessutom mycket nedlagd tid där. Den låsta kistan/lådan gjorde en nyfiken…

  Gilla

 11. De där med höger och vänster….. Är inte riktigt min grej 😀 Men jag hittade den tillslut! Kreativt klotter. Gillar trissen!
  JAg förväntas åxå börja jobba på måndag 50%. Chefen har sagt att jag ska känna efter ordentligt innan jag tar beslutet. FAst jag antar att det är en doktor inblandad åxå…. HAr bestämt mig för att jag inte fixar det riktigt än, men så kom det ett sms…. Vikarien orkar inte längre och de måste ta in en ny….. Igen…. Kanske det är lika bra att börja jobba?

  Gilla

 12. Ahh, tillslut såg jag hunden! 🙂
  Ja jag förstår att det känns jobbigt att vara där. Bara känslan att alla hoppas på en att man ska bli bra och att man inte vill göra någon besviken måste ju kännas stressande. Man kan ju inte bli frisk bara genom att man så gärna vill. Det tar ju TID. Huvva!
  Jag hoppas att du känner ett fortsatt stöd från chefen så det inte blir så tungt.

  Kram!

  Gilla

 13. Vilka läckra vespor/mopeder (ser tyvärr inte skillnad) du visar i din fina triss. Hoppas det går bra att vara på arbetsplatsen. Jag fick aldrig den chansen då mitt företag gått i konkurs. Kul klotter! Jag lyckas inte hitta hunden men tror att den finns där någonstans :).

  Gilla

 14. Tittade bara efter skallar :/ ja klappar ges o fås men bara av maken o jag ger extra till behövande barn frälsningsarmen o skall ge även vuxna i år …men Freja den ROSA skulle passa mig bra 🙂 ta hand om dig kramen

  Gilla

 15. Visste inte att solitärer såg ut så där 😉 men Du då gillar jag solitärer 🙂 speciellt den översta.
  Prickig råtta, hund eller räv, ett konstverk hur som helst.
  Jag hoppas Du fixar arbetsträna och kan ta det lugnt så Du inte känner att Du måste… och sedan blir sämre i Ditt mående.
  Gillar Ert tänk ang julklappar. men att införa något sådant här… allt är bara för mycket.

  Gilla

 16. Läckra vespor! Jag hade en moppe modell vespa som jag körde med till jobbet i många år – perfekt! 🙂

  Här är det samma lika – inga julklappar, och därmed ingen stress över det 🙂

  Gilla

 17. Vad fint du ritade/klottrade! Men det är ju bra att köpa böckerna själv då får du de du vill ha, när du vill ha dem och behöver inte vänta till julafton.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.