Barn / Fotoutmaning / Resor

Dimmigt nybakat…

Ordlös lördag: Dis/Dimma

IMGP0471

Andras dimmiga bilder kan du se HÄR!

Veckans fönster: Nybakat

IMGP8883

Andras nybakade bilder kan du se HÄR!

Annonser

29 thoughts on “Dimmigt nybakat…

 1. Det blev ingen kombo idag, dimman lyste med sin frånvaro, så jag fick ta en bild från arkivet, tagen förra veckan. Vår lilla insjö blev som ett hav, det går inte att se den andra stranden. En båt anas inne i dimman… Den nybakta bilden är oxå från arkivet, från min resa med barnen till Amsterdam förra hösten. Det här mysiga fiket låg nära vårt hotell. Bagels med smaskigt pålägg, färskpressad juice, smothies och nybakta muffins. Fair trade och ekologiskt och supertrevlig personal!

  Gilla

 2. En fin dimmig bild, även om jag – i motsats till många andra – inte gillar dimma. Jag gillar liksom inte när man inte ser något om man säger så.
  Fiket ser mysigt ut – ett av många i fina Amsterdam.

  Gilla

 3. Fann ett par ganska så dimmiga bilder resan i Kalifornien men de var så trista och här på ön lyser dimman med sin frånvaro 😉 Inget OL för mig alltså. Gillar din dimmiga bild och det mysiga fiket skulle jag gärna besöka. Men till Amsterdam kommer jag nog aldrig igen. Var där på 70-talet under en tåg-luff. Nu finns de så många andra nya platser jag vill hinna se innan det hela tar slut 😉

  Gilla

 4. Tack, tack för Din kommentar på Gratis Skola-inlägget, känns skönt att fler än jag reagerar å tycker det är fel.
  Det är vi som har råd som måste reagera, de med ekonomiska svårigheter lär ju inte säga något utan få dra skammens huva över sig.

  Jo det är ju även barna som drabbas när mamma är sjuk.

  Gilla

 5. Dimma är vackert och gör sig ofta fint på bild. Det jämnar ut skavanker i motivet. 😉

  Sv: Tack för ditt svar hos mig. Jag förstår att du är påläst och kan mycket mer än jag. Min tanke att ge ett parti utrymme att mogna, hoppas jag du förstår, är inte att låta SD blomma ut som det rasistiska alternativet. Jag gör min jämförelse med ett omoget (och kanske ouppfostrat?) barn som man inte får stigmatisera och låsa fast i ett felaktigt beteendemönster. Hur man uppfostrar ett parti som kommit snett i sin ”barndom” har jag dock inte kunskap för att uttala ens en fundering kring i dagsläget. Låt oss hoppas att det finns det i ”maktens korridorer”.

  Gilla

 6. Fanken också att jag missade bagels i Amsterdam. Det kanske man kan få nånstans i 08 också. Har nämligen aldrig smakat. Fast de kanske inte smakar så mycket för det är väl kokt bröd men påläggen. :p

  Gilla

 7. Jag trodde väl att bagelfiket var från Holland, men jag klickade upp bilden för att vara säker. Sedan såg jag din kommentar … Inte utan att jag längtar lite till Amsterdam igen, det är en fin stad!

  Gilla

 8. Hej du – glömde kommentara förra inläggets nyhet om att din arbetsträning flyttats fram.. Tjaaa.. Det är ju som det är Freja – se det som att du har en förstående handledare. Och att du blir ännu mera ”taggad” om en månad! *ler*

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s