Fotoutmaning / Katter / TV

Bråttom, bråttom…

…vill Tisdagstema att jag visar…

När jag fotar fåglar har jag alltid bråttom och hinner sällan ändå med att fota den i flykten…

IMGP6433

…när jag får hjälp med att sy, däremot, gäller det att inte ha bråttom…

20140816_162130

Andras bråttombilder kan du se HÄR!

Fortsätter på TV-listan:

12. Nämn en tv-serie som du fick sluta titta på för att det var så dåligt?
Dålig och dålig, Homeland orkade jag inte titta på efter första säsongen, den kändes så mörk och dyster och utan ljusning…

13. Nämn en tv-serie som har fått dig att gråta flertalet gånger?
Alla läkarserier, som Cityakuten, Chicago Hope, Grays anatomy. Men den som fått mig att gråta så jag slutade titta var amerikanska Extreme Home makeover (behövande familjer får fantastiska nybyggda hus…). När ungarna var små älskade de att titta på den, för där gjorde de alltid magiska barnrum (nästan lika magiska som de rum jag gjort åt mina barn, hahaha…) men de var för små för att kunna läsa den svenska texten och för att förstå amerikanskan. Så jag skulle läsa textremsorna och på typiskt amerikanskt manér var det alltid så otroligt sorgliga och ömmande saker som familjerna som fick nya hus hade varit med om. Sjukdomar, olyckor, katastrofer staplades på varandra och jag grät och grät… Till sist fick vi sluta att titta…

14. Nämn den senaste tv-serien som du tittade på?
Kollar på älsklingsprogrammet Top Gear just nu…

 

Annonser

28 thoughts on “Bråttom, bråttom…

 1. Så du gillar också Top Gear! Helt klart ett favo program här också. Vi tittade också på den alldeles nyligen. Å även om de är gamla serier så kan man titta på avsnitten hur ånga gånger som helst!
  Har du kollat QI med Steven Fry. Den serien borde du också gilla!

  Gilla

 2. Men, du lyckades ju fantastiskt bra med att fånga fågeln i flykten! Och ajaj, katter som är så nyfikna och då kan dom plötsligt mista morrhåren om du har för bråttom! Härliga foton!

  Gilla

 3. Kan inte vara så tvärenkelt att fånga en fågel så där…fint! Jag har fått följande info, apropå blixtarna: En kornblixt är en blixt i ett åskväder, som sker på så långt avstånd att man inte hör bullret. Kornblixtar syns oftast i slutet av sommaren, då åskväder är vanliga och kvällarna är tillräckligt mörka för att ljuset ska synas långt. Kornblixten syns ofta som ett diffust sken nära horisonten, och vid fri sikt kan dessa blixtsken ses på avstånd upp till 20 mil. //Ha en fin kväll!

  Gilla

 4. Ja fåglar är inte lätt att hinna fånga, men tycker du har fått till en bra bild 🙂 och förstår att du inte får ha bråttom när du syr! Blir ju nu lite nyfiken på hur du inrett dina barns rum du verkar vara så otroligt kreativ! Och jag gillar inredning av rum, är inspirerande att se:)

  Gilla

 5. En till här som är dålig på att titta på TV utom nyheterna. Fågelbilden är mycket bättre än du tror 😉 Den är hel och i luften. Vad vill du mera? Ha en trevlig onsdag!

  Gilla

 6. Jag gillar din fågelbild,det är inte alls lätt att fotografera fåglar i flykten och det man inte får ha är att ha bråttom för då blir det bara kaiko! Och så klart gillar jag caturdaydrottningen som hjälper dig vid den vassa nålen i maskinen! :O)

  Gilla

 7. Fåglar har jag gett upp att fota, de drar så fort de får syn på mig… Får hoppas att kissen inte blir för lekfull när nålen på symaskinen sätter fart, det kan ju sluta riktigt illa.

  Gilla

 8. Gråta av TV program: Tror det var något matlagningsprogram där man skar lök 🙂
  Ett tips med fåglarna, zooma inte ta bara bilden sen skär du bort i datorn. Använder den tekniken på rockstjärnor. Kolla bara att sensorn är bra nog att ge en tydlig bild.

  Gilla

 9. Du lyckades iaf få en bra bild på fågeln 🙂 Jag har försökt fota fåglar många gånger men det är svårt att få dom att fastna på bild. Vet inte varför dom flyger ur bild hela tiden.

  Gilla

 10. Homeland fastnade jag riktigt för kommer jag ihåg, kollade på det genom datan och kunde välja när och hur många avsnitt på raden jag skulle se. Kanske annorlunda om man följde serien på Tv, om nu du gjorde det?, då man bara ser ett avsnitt en gång i veckan.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s