Fotoutmaning / Katter

27 thoughts on “Pensionär med fönster…

 1. Ingen förklaring behövs kanske, men bilden har dubbla betydelser. Dels är den här katten sedan länge pensionär, om drygt en månad blir han 18 människoår, vilket enkelt räknat innebär 126 kattår, mer korrekt biologiskt räknat innebär 88 kattår. Pensionär i vilket fall som helst. Men bilden står oxå för vad jag ser fram emot som pensionär. Det är då jag fullt ut ska bli en crazy cat lady och fullt ut leva med mina katter dygnet runt!

  Fönstret syns där bakom honom, han är ute och känner på värmen på vår balkong…

  Gilla

 2. Ja du ska nog lyckas med att bli en crazy cat lady. Konstigt nog förknippar jag en crazy cat lady med en kvinna som bor i ett ruckel utan rinnande vatten samt en shoppingvagn full med pantflaskor. Nej, en sådan lady vill jag inte att du blir;-)

  Gilla

 3. ”Well, of all things
  Can it be really?
  Yes! No! Ho! Hi! Oh, my eye!
  My mind may be wandering, but I confess
  I believe it is Old Deuteronomy!”
  (Cats, the musical)

  En nydelig pensjonist 🙂

  Gilla

 4. Det är verkligen en fräsch pensionär! 🙂
  Svar: Dansbandsmusik är inte riktigt min grej heller, men sonen till en god vän spelar i bandet och om är riktigt bra för att vara dansband! 🙂

  Gilla

 5. Gärna crazy lady, men jag tänker som BP; när cat läggs till blir det genast lite sunkigare. Undrar varför? Din fina pensionär är allt utom sunkig!

  Gilla

  • Förresten… tack snälla för den fina kommentaren hos mig. Jag har en tendens att dras till blå himlar och raka linjer, när man har mycket tid till förfogande är det ganska lätt att få till en bra kombo 🙂

   Gilla

 6. Underbara katt, 18 år, borde ju ha rullator nu. (Min jycke Molly blev 16 april). Crazy Lady, låter härligt, det är så man kanske borde inrätta sitt pensionärsliv.

  Gilla

 7. Vacker pensionär! Tänkte visa en bild på någon av mina pensionärer men jag har liksom tappat lite lust så det blev inget bidrag alls! 😦 Det är också jag sällan kommenterar här…jag startar knappt datorn! Är lite ledsen för det för jag ÄLSKAR ditt kåseri och dina kattbilder och videor på instagram! Det är ett av de stora nöjena!! Så gör gärna det mer! ;O)
  Ha en fin måndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s