#blogg100 / Barn / Fotoutmaning / Katter / Trädgård

Rörlig helg, not…

#blogg100 inlägg 100!

Ojdå, nu har jag visst klarat av #blogg100 utmaningen i och med det här inlägget! Det känns skönt, även om jag för det mesta ändå skriver ett inlägg om dagen. Det har inte ändrat mitt sätt att blogga, däremot hade jag nog hoppat över någon dag i bland under den här perioden om jag inte varit med i utmaningen. Jag är rätt så trött överhuvudtaget, så jag kommer nog att göra så framöver, ta en ledig dag emellan åt. Samtidigt har det varit bra för mig i min rehabilitering att se att jag kan prestera något varje dag, när allt annat är så tungt och jobbigt, så i stort har bloggen varit ett bra verktyg för att få mig att börja må bättre! Tack till er som läser och er som kommenterar, det gör att mitt skrivande känns meningsfullt!

Söndag, nu är hela familjen hemma. Dottern har städat sitt rum (ett evighetsprojekt), sonen har klippt gräset och mannen har rensat ogräs, medan jag mest vilat. Jag är väldigt trött just nu, jag ska prata med läkaren till veckan, för det känns som om det kom i och med att jag ökade medicindosen. Få se vad som kommer ut av det, jag är skeptisk till både läkare och mediciner…

Jag kör veckans Fototriss: Rörelse

Eftersom jag är så trött så är det dottern som fotat åt mig!

IMGP4786Stillsamt svängande gungor…

IMGP4770…svalkande sprudlande fontän…

IMGP4766och svajigt svepande björklöv.

Andras triss i rörelser kan du se HÄR!

Marit vill som vanligt se hur min helg varit, även den har dottern fotat åt mig…

Jag är lite avis på grannarna som lånat hem den här:

IMGP4773Så kul det skulle vara att få spaka runt lite med den! Kanske ska höra om jag kan få hämta över den en stund och skrapa upp den yta som är kvar att göra gräsmatta på…

Jag har hunnit ligga i hängmattan en stund, innan sonens kompisar pajade den, så jag har fått njuta av det här:

IMGP4782Men mest har jag umgåtts med de här:

IMGP4801

Och sovit så här…

IMGP4824Andras helg kan du se HÄR!

Annonser

35 tankar om “Rörlig helg, not…

 1. Fina bilder med rörelser i olika former! Jag har alltid önskat mig en hängmatta, tur att du hann njuta av den lite innan den gick sönder, men den går kanske att laga..

  Gilla

 2. Så bra att din dotter kan hjälpa till med bilderna. Jo nu är vi i mål med utmaningen!
  Vet inte, men lite tomt kommer det nog att kännas. Men precis som du skriver, ska bli skönt att kunna strunta i någon dag här och där.
  Det blev helgbilder också utöver din triss. Min triss fixade jag redan tidigt idag, så nu dags för Helgbilden eller helgbilderna…
  Du får ha en bra vecka.

  Gilla

 3. Är det inte typiskt att det man gillar mycket går sönder för fort! Tur i alla fall att du hann använda den lite innan…! Även jag har haft en dotter till att fotografera min triss, men det var mer ett hoppsan än något bestämt!

  Gilla

 4. Din dotter är en bra fotograf, och jag förstår att du gärna vill sätta klorna i den grävmaskinen. Du kan ju alltid fråga om du får låna den.
  Utgår ifrån att du käkar antidepressiva medel just nu. Kolla bipacksedeln så kommer du troligen att se att trötthet är en biverkning. Det verkar vara meningen att man ska bli så trött att man inte orkar känna efter hur man egentligen mår…

  Gilla

 5. Snyggt fotat 🙂 en eloge till dottern!
  Börjar få svårt att tänka Freja utan att få en bild av en tjej med sprakande hår och katter 🙂 en trevlig association!

  Gilla

 6. Ha ha! Låna den där?? Hade vart livsfarligt om det var jag! Hoppas orken återvänder snart Freja. Grattis till Blogg 100. Jag kommer nog också att ta någon dag ”off”. Sköt om dig!

  Gilla

 7. Fascinerande med grävmaskiner! Min äkta hälft tittade trånande på
  en som våra grannar haft hemma i helgen…
  Hängmattevila låter skönt. Hoppas du får tillbaka orken snart!

  Gilla

 8. Fina bilder som din dotter har tagit. Sköna, stillsamma rörelser! Men speciellt vid gungorna är det nog inte så stillsamt när barnen är i farten, dom vill ju gunga högre och högre – mera fart!

  Gilla

 9. 100 fotoutmaningar! Oj, jag beundrar dig att du orkar vara med på alla dessa trots att du inte verkar på så bra. Jag befinner mig också i den fasen till och från. jag är så glad att jag har min blogg som håller mitt humör uppe de perioder som har varit svårast. Blogga är en bra rehab.

  Gilla

 10. Vad gullig din dotter är som fotograferar åt dig! Och bra blir det ju också! Jag gillar björksusbilden bäst så den blir min favorit! Fast självklart gillar jag kattbilderna bäst! Alltid! ;O) Så mysigt du har det när du vilar! Jag har inte riktigt förstått vad det är för sjukdom du har så om du vill får du gärna berätta det för mig! Jag själv är dålig och jag är trött så jag knappt hänger ihop och måste sova varje dag i princip! Det känns så himla trist! Men du behöver inte berätta och vill du berätta privat kan du skriva ett meddelande till mig från bloggen!

  Ha en skön vecka!

  Gilla

 11. Aldrig roligt att behöva äta medicin men ibland är det nödvändigt. Kan tänka mig att bloggen blir som en slags terapi. Känns som om du har en bra o stöttande familj och det betyder mycket. Fortsätt utmana dig själv i lagom dos och vila mycket. Och du gör helt rätt i att ta ett par vilodagar från bloggen också ibland 😉 Fina bilder dottern har tagit! Ha en skön vecka. Kram

  Gilla

 12. Ja men just ja, vi har ju gjort inlägg 100 nu bägge två 🙂
  Tänkte faktiskt inte på det igår kväll, när jag skrev ihop mitt.
  Nu har man ju kommit igång med att skriva varje dag, kanske det fortsätter 🙂

  Gilla

 13. Hoppas du får ordning på tröttheten och medicineringen. Mysigt där med katten under armen. Och blogg100 var en upplevelse som resulterade i trevliga besökare på bloggen och trevliga bloggar att besöka!

  Gilla

 14. Hoppas att det vänder snart med hjälp av medicinerna. Usch, när man är så där trött fattar man inte hur man någonsin orkat någonting. Tur att du har så många hjälpsamma och keliga omkring dig.

  Gilla

 15. Grattis till målgången och det hundrade inlägget 🙂

  Oooo… Vad coolt att ha en sån där mojäng att gräva med! Jag älskade den mindre modellen som man hade i sandlådan… 🙂

  Hoppas doktorn kan hjälpa dig mot din trötthet!
  Kram

  Gilla

 16. Så trevligt att du deltar i trissen trots din trötthet 🙂 Snäll dotter som ordnade det 😉 Värre med de som pajade hängmattan och ändå värre som inte ordnade till det igen! Krya på dig! Du kanske ska byta läkare… Det gjorde jag en gång när jag inte vart nöjd med vissa ord som kom ur hans mun. Jag tappade förtroendet totalt. En fortsatt trevlig vecka 🙂 Tack för din komentar också! Grannbarnen kom över igår, två gånger, de ville låna min altan och utföra likadana hopp, nu utan studsmatta. Det kommer ut ikväll på min hemsida 😉

  Gilla

 17. Gaaaaaaaahhhhh – hoppas VERKLIGEN att sonens kompisar laga hängmattan igen! Inte ok!! Och du, hoppas verkligen att läkaren lyssnar på dig och kollar vad det är som får dig sååå trött… Önskar du får hjälp snabbt!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.