#blogg100 / Fotoutmaning

Nu blir det naturdokumentär!

#blogg100 inlägg 57

Ordlös lördag: Dokumentär (med tävling, jag vill vinna Elements 12!)

IMGP2999 IMGP3006 IMGP2993

IMGP2993 redigera IMGP2987IMGP2987 redigeradAndras dokumentärer kan du se HÄR!

Annonser

31 tankar om “Nu blir det naturdokumentär!

 1. Åhh, de här bilderna har jag velat visa länge, nu fick jag chansen! På Tom Tits har de ett glasscafé ute på gården. Här sitter vi och äter glass och tittar oss runt. En andfamilj bestämmer sig för att besöka caféet och alla människofamiljer piper förtjust. Samtidigt ser vi två andra besökare. Besökare som skulle fått min syrra och min bästa kompis H att resa sig upp, gå rakt ut ut Tom Tits och aldrig komma tillbaka. Fram och tillbaka, mellan några buskar och in under träaltanen, sprang två råttor. Antagligen levde de gott på de smulor som trillade ner från altanen. De var snabba som tusan, men jag lyckades fota båda. För säkerhets skull har jag förstorat de bilderna så ni kan se att det faktiskt är råttor. En under ett av borden på gräsmatta (den var lite mindre) och en som precis sticker fram sitt huvud efter ett besök under träterrassen (den var rätt stor). Jag och mina barn gillar råttor, så vi tyckte det var kul att se på dem. Och intressant att de som satt alldeles vid bordet där den mindre sprang, aldrig upptäckte den…

  Gilla

 2. Alltså dina bilder på andfamiljen är helt suveräna. Ja, egentligen också bilderna på råttorna. Säg som så – hade jag upptäckt gnagarna hade du hört världens hysteriska skrik och sett en som hopat på högsta bordet … eller taket.

  Gilla

 3. Vilket fint besök ni fick. Andfamiljen är hur läcker som helst. Vad säger miljöinspektionen om råttor vid ett café? Inte trevligt alls! Fina bilder i alla fall!

  Gilla

 4. Så söta, visst är det något speciellt med fota o dokumentera fåglar. Det är ingen stork det är en Gråhäger som finns på min bild från Djurgårdsbrunnskanalen och Isbladskärret!
  Ha det gott!

  Gilla

 5. vilken söt andfamilj, var har du lyckats få dem på bild?
  Sv: jag vet inte om man kan säga att det ena är värre än det andra, vi lider nog båda lika mycket, tror jag
  kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.