#blogg100 / Fotoutmaning

Trafikerat utanför ramen

#blogg100 inlägg 29

Ordlös lördag: ”Utanför ramen! Vad finns där? Vilken ram och vad består den av? Det är upp till dig att ”besvara” frågorna med en bild!”

Veckans fönster: ”Trafikerat”

IMGP6976 IMGP6977

Vad andra hittat utanför ramen ser du HÄR!

Andras trafikerade fönster ser du HÄR!

Annonser

34 tankar om “Trafikerat utanför ramen

 1. Foton från Amsterdam. En Tesla Roadster, världens coolaste elbil om du frågar mig. Vi har en etanolbil idag (och tankar uteslutande etanol) och nästa gång vi skaffar bil ska det bli en elbil. Den här vore en dröm för mig att äga (fast en röd) men den är definitivt utanför min ekonomiska ram. 1200000 kronor i nypris, och mellan 700000 och 1000000 kronor begagnad… Men att fota den var gratis!

  Gilla

 2. Man kanske behöver extrapengar man har skaffat sig genom knarkförsäljning!?
  Det är ju också en verksamhet utanför både lagen och ramen i de flesta länderna. Tveksam till hur det är i Holland, där har de ju haft tillåtande regelverk. Kanske har EU krävt hårdare lagar även där?
  Men sådan typ av verksamhet kan jag tänka mig att man ganska lätt kan skaffa fram pengarna som behövs till elbilen! 😉

  Gilla

 3. En toppen kombo av två teman! Suveränt! Å just Teslan är ju väldigt i ropet just nu. En elbil som heter duga för bara ca 500 000 kronor. I Täby har företaget ”en monter” och det har redan sålts elva stycken i den här kommunen som har 60 000 invånare. Inte illa.

  Gilla

 4. Hm, svindyr bil, utanför ramen för de flesta! Hade jag haft råd hade jag för länge sedan skaffat en röd Morgan med ekerhjul – en vacker drömbil för mig:)

  Gilla

 5. Där slog du väl ihop allt i välpaketerat paket. Ja, utanför ramen helt klart! Sen hur pengarna tjänas kan bara fördömas och förbannas. Lyckad kombo med andra ord!

  Gilla

 6. Snygg tolkning och mycket snygg bil. Blir imponerad när jag läser BP:s kommentar om hur många som sålts på så få invånare. Den ligger dock utanför min prisram också så jag får rulla vidare med Volvon. 😉

  Gilla

 7. Glömde ju berätta att parfymen kommer från Victoria´s secret och heter Angel Dream. Doftar mycket gott men några pärlor i botten finns inte, det är bara reflektioner från lamporna. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.