Fotoutmaning / Melodifestival / Musik

Kanske inte alldeles ordlösa figurer…

Ordlös lördag:

”Figurer var temat. Hur har du fixat det?”

IMGP2364

Andras ordlösa lördag hittar du HÄR!

PS: Mello, mello, mello, snart så är det mello, mello, mello!

I kväll hoppas jag på The pink pistols och Little great things, men gissar att både Sanna och Martin kommer att klara sig bra. Så håller jag lite på Panetos oxå, fast misstänker att deras målgrupp inte kollar mello…

26 tankar om “Kanske inte alldeles ordlösa figurer…

 1. Vilken härlig bild på ABBA! Min bild tog jag i onsdags på Millesgården i Stockholm och det är Folke Filbyter och Carl Milles har gjort statyn 1927.

  Ha en härlig kväll med Mellon, Vi avstår den (är nog lite för gamla) och tittar på en gammal deckare från 70-talet som heter Columbo som vi spelade in igår.

  Gilla

 2. Det fixade Freja galant 🙂 Mello !!! Vilken perfekt tolkning och figurerna är helt underbara. Fann du dem på ABBA museét tro. Då måste jag misssat dem. Ha en skön kväll med mellon. Ska se om det går att se på svt play.

  Gilla

 3. Ha, ha kul tolkat, det är väl helt okända förstås! Thi, hi. Kul tolkning. Själv struntar jag i Mello, tyckte det var botten sist, förutom de som gick vidare. Uruselt programledning.

  Gilla

 4. Tittade på melodifestivalen..Blev glad att bla Sanna gick vidare. Men jag tyckte ochså om Jam..(tror jag de hette?) Ska bli spännande att läsa ditt inlägg om festivalen!!

  Gilla

 5. FYYY vilken trist schlager det var igår! Bara Sanna höll måttet.

  Tacka vet jag ABBA! 🙂

  (Jag tycker dom skulle ha skickat Bananen och Herreys till finalen, fast dom gillar visst inte repriser i den där tävlingen, va? 😉 )

  Gilla

 6. Härliga ABBA figurer! Och jag va ju på plats i Linköping, och det var helt suveränt!!!! alltid så mycket häftigare att se det live!!!! Sanna var ju outstanding, och jag blev glad att Martin och JEM gick vidare. Roligt att jag gissade på Panetoz också till andra chansen…nu gick de direkt till final!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.