Fotoutmaning

Fotograferade kontraster

Jag har haft en helg fylld av vila. Målat lite, tvättat och faktiskt till och med orkat avfrosta frysen, men annars är det varm vila som gällt. Inte så mycket att hänga i julgranen men exact what the doctor ordered!

Jag ägnar därför söndagens blogg åt två fotoutmaningar. Först Veckans fönster som jag hittar inne hos Susanne. Veckans tema är ”Fotograferat”.

IMGP4170Här har jag fotograferat en fotoaffär, så det borde ju kunna kategoriseras som fotograferade fönster i kvadrat…

Vad andra visar för fotograferade fönster ser du HÄR!

Så passar jag på att vara med i Fototriss oxå, och där är temat ”Kontraster”.

IMGP9603 IMG_4986 IMG_5342Här ser ni mina, efter katterna, mesta fotoobjekt, björkarna i vår trädgård. Kontrasterna består av ljus och mörker, vinter och sommar!

Vilka kontraster andra visar ser du HÄR!

53 tankar om “Fotograferade kontraster

 1. Var årstid har sin tjusning! Och för tillfälligt är det vintern jag gillar 🙂 På min breddgrad har vi vinter i 6 månader typ. Du har funnit fina bilder, den första blir min favorit men tvåan är hack i häl 😉

  Gilla

 2. 1. Fönstret är kanoooon inte i kvadrat dock, för fönstren har bågar;-) Skämtar bra…
  2. Är avis på dina underbara björkar. Helt suveränt att ha sådana i sin egen trädgård. De måste ju vara flera hundra år gamla eller. Å ettan är magiskt – helt magiskt.

  PS. Frysar avfrostar sig själva, man måste bara vänta på att det är tillräckligt kallt ute så att man kan lägga eventuellt innehåll på altanen/balkongen;-) DS.

  Gilla

 3. Vinter med rimfrost är riktigt vacker, men den skruttvinter vi har nu är bara grå och ful. Tackolov för sommarens grönska! Snygg triss och bra fynd till fotofönster!

  Gilla

 4. Vackra bilder! Tack för dina värmade ord på min blogg. Ja, det känns säkert bättre med tiden men tomheten finns nog alltid kvar. Även om man kanske börjar minnas det fina man faktiskt upplevt. Kramar Annika

  Gilla

 5. Fy sjutton alltså.. Nej, inte dina bilder !! Nej, bara inser att det egentligen är ganska så enkelt medans jag alltid ska krångla till det och dessutom aldrig blir jag riktigt nöjd 😕 Dina bilder på björkarna är ju helt bara sådär absolut bäst !! Här finns inga frågetecken om kontraster. Det är solklart. Dessutom är björkarna, här i olika skepnader, mitt absoluta älsklingsträd !! ..som dessutom lyser med sin frånvaro här på ön 😡
  ..och ditt fotograferade fönster var ju inte illa det heller 😉
  Sen tycker jag att du är ganska så fantastisk. En helg fylld av vila där väldigt mycket blev gjort 😉

  Gilla

 6. Det ser verkligen isande kallt ut på vinterbilden i mitten, men väldigt vackert. Det är ju så fint på vintern, men senast i dag frågade jag mig om det verkligen är så klokt att äcceptera att frysa sex månader i sträck..? Men så kommer våren och sommaren, som i sista bilden, och då är allt glömt och förlåtet 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.