Fotoutmaning

Ordlös vinterlördag

Ordlös lördag:

”Nytt år. Nya utmaningar! Inte minst med kamera och photoshop. Det grå håller i sig och nu är det meningen att ni ska tillfredsställa mitt ”vinterbehov” under temat VINTER!!

Tema: VINTER
Theme: WINTER”

IMGP9487IMGP9517IMGP9536IMGP9477IMGP9584

Vad andra visar för vinter hittar du HÄR!

Annonser

28 thoughts on “Ordlös vinterlördag

 1. Jag vet inte om jag kan bidra med så mycket vinter… Jag gick en promenad i går, med broddar eftersom det var ishalka. Tyvärr fotade jag mest träd, men lite snö fanns ändå, även om det mest var is och tö. I dag blev det inte ens en promenad, eftersom världen såg ut som den sista bilden, Tö och is hade blivit slask och vatten… För att pigga upp lite får ni en bild på kransen som hänger på vår ytterdörr. Den får hänga kvar till våren, den är grön och röd och glittrig, allt det vill jag ha så mycket som möjligt av just nu… Pissvinter! Här ska det vara en meter snö och minus 20 just nu. Jag bor i en trakt som är så kall att det inte ens blir metrologisk sommar alla år. Jag har ett antal gånger i mitt liv varit med om att det snöar på midsommar. Det är jag van vid, det här vill jag INTE ha!

  Gilla

 2. Nämen… snälla Freja! Broddar igår och idag hemma i stugvärmen och grådask ute. Det är inte lätt om man gillar riktigt vinter. Men vi är ju bara i januari. Kan det bli snö på midsommar så finns det ju gott om tid kvar att din önskan om en riktig vinter uppfylls. Hoppas det för en glad och lycklig Freja vill vi nog alla ha 😉 Upp med hakan. Gillar dina vinterbilder och speciellt den med det stora trädet. …och kransen förstås 😉

  Gilla

 3. Vackra bilder! Der ser ut att vara lite si och så med vintern även i Sverige. Här är det mestadels gråväder och regn. skulle bli så glad för några snöflingor!

  Gilla

 4. Håller inte alls med dig! Ja, alltså ishalka vill jag absolut inte ha. Men hellre grått och regn (som här i Stockholm) än 2-3 meter snö som vi haft nu tre år i följd. Jag är såååååå nöjd med fem plusgrader och regn… å då har jag ju mest varit borta från vintern i år;-)

  Gilla

 5. Nej, något vinterväder är det ju omöjligt att hitta. Själv gick jag till arkivet och hittade en bild som var nästan exakt 1 år gammal.
  Du har ju ändå hittat något vitt på marken. Jag gillar skarpt det kala trädet som sträcker sina grenar mot skyn.
  Ha en bra helg! 🙂

  Gilla

 6. Ahh – ja, visst är det en mild vinter. Än så länge.. Och jag vet inte ja gom en slaskig och blöt vinter är bättre än en kall.. Isch. För båda. Fina bilder dock.

  Kram

  Gilla

 7. Snö på midsommar? Här där jag bor, består oftast vintern av ingen snö och runt nollan..Fast nu har vi inte ens minusgrader, utan plusgrader..Och det är skönt det med..(tycker jag) Men julafton kändes väldigt konstig iår..Ingen snö ens då..

  Gilla

 8. Samma pissiga vinter här! Det är ständigt mörkt och jag som inte någonsin haft höstdepression börjar förstå detta mera…är som att gå i en mörk tunnel ständigt.

  Och, Freja, jag är säker på att ni kommer att ha fortsatt bra kontakt med barnen när den dagen kommer. Jag tror att om man ger dem tid och gör mera med dem än kollar läxor och ser till att de har mat och rena kläder (något de inte kommer att behöva en för i framtiden) så har man rn bra grund att bygga en ”vuxenrelation” på. Precis som du gör 🙂
  kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s