Fotoutmaning / Resor / Utmaning

37 tankar om “Ordlös lördag med valfritt fönster…

 1. Ett hus vi såg i Amsterdam. Som både är nytt och gammalt… Jag tycker det ser gammalt ut, med den gröna slingerväxten som nästan täcker väggarna och en fullt uppvuxen trädgård på taket. Men genom fönstren såg vi att fullständig renovering pågick. En både ny och gammal byggnad alltså, och massor av fönster!

  Gilla

 2. Vilken spännande byggnad ! Lite udda arkitektur och inbakad i grönska. Gillar tegel av någon underlig orsak som jag inte känner till. Gillar tegel och trä..
  Att några cyklar är med på bild är väl ett måste. Det är ju Amsterdam 😉
  Här, på den lilla ön i medelhavet, öser regnet just nu ner och vindarna viner runt husknuten. Så mysigt är då att ha tak över huvudet. Det är det ju faktiskt inte alla som har.. Ha en skön fortsatt helg Freja ! .. och en fin första advent.

  Gilla

 3. Verkligen en spännande byggnad och som jag förstår har du hittat det i Amsterdam. Renovering verkar pågå i den utstickande delen och det kommer nog att bli jättefint där- Och en härlig uteplats ovanför med fin växtlighet.

  Gilla

 4. Var det valfritt fönster? Då hade ju jag kunnat vara med ju! Eller ja, det kan jag ju faktiskt fortfarande! Tack för tipset!

  Mitt spökslott är ingen skola och har aldrig varit! Det är ett slott som heter Yxtaholm och ligger utanför Flen i Södermanland. Det används som hotell och festlokal nuförtiden! :O)

  Gilla

 5. Det verkar vara Amsterdam av döma av hustypen och alla cyklarna. Isf en miljö jag gillar och med många möjligheter till fina fönsterbilder…som din här!

  Gilla

 6. där fick du till det 🙂 fantastiskt bra
  Sv: tack för din berättelse om dina katter och deras sätt att äta 🙂 jo visst är det är en fantastisk förmån att få leva tillsammans med djur
  ha det gott
  kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.