Fotoutmaning / Resor / Utmaning

Lila rörligt fönster

Inne hos Charlottas trädgård hittar jag en trädgårdsutmaning:

”Den här veckan letar jag efter lila blommor i mitt arkiv. Det är nog en ganska vanlig färg i våra trädgårdar och här finns inga pekpinnar som stänger ute någon nyans. Tycker du att det skiftar i lila, då är du välkommen att dela med dig.”

Jag tackar för att inga nyanser utestängs, jag är färgblind så jag är inte helt säker på att alla blommor jag visar är lila… I vår trädgård finns inte så många planterade blommor, vi håller oss till gräs, träd, buskar och rabarber. Så de blommor som finns här har letat sig hit helt på egen hand, men jag gillar dem ändå! Bara den första bilden är människoplanterad...

IMG_5508IMGP0344 IMGP0796 IMGP0763 IMGP0309

Fler lila blommor hittar du HÄR!

Susanne frågar varje vecka efter ett fönster och den här veckan vill hon att vi visar ett rörligt fönster.

IMGP6671

Ett rörligt föremål fotat genom ett rörligt fönster, en väderkvarn fotad genom takfönstret på den sightseeingbuss vi åkte runt i Amsterdam med!

Fler rörliga fönster hittar du HÄR!

37 tankar om “Lila rörligt fönster

  1. Grattis! Alla dina blommor var lila – det finns hopp för dig, eller så frågade du ungarna;-)
    Å kvarnen rörde sig ju – perfekt bidrag där också.
    Ålltså nu återstår bara Fototriss… om du orkar alltså;-)

    Gilla

  2. Absolut bara lila nyanser och så fina blommor! Denna utmaning vill jag delta i men jag får aldrig tid/möjlighet vilket känns löjligt! Har försökt nu i flera veckor! Måste skärpa mig!

    Fint rörligt fönster också! Bra tolkat!

    Ha en fin vecka!

    Gilla

  3. Vackra blommor! Jag älskar styvmorsvioler och tistlar tycker jag med är så fina, trots att de inte är lika roliga att trampa på när de är gömda i gräsmattan 😉
    Jag brukar också göra tacos med älgfärs, tycker det är mycket godare än med ko eller gris 🙂 Fast vår lilla del älgkött räcker bara till två, tre måltider på ett år, så då gäller det att välja noga vad det ska bli av det 🙂 Ha en fin dag!

    Gilla

  4. Jag gillar lila blommor, fast när jag var liten så blåvägrade jag både rosa och lila på kläder för att det var ”tjejfärger” för mig då och det gillade inte jag =) Gillade din halloweenbild några inlägg ner förresten och vad skönt att katten mår bra!

    Gilla

  5. Lila är en stark och viktig färg att ha i sitt liv säger min mamma.
    Det är ren livskraft i färgen enligt henne.
    Kramar i massor finaste Freja / Jane

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.