Fotoutmaning / Katter

Långsamt återvänder jag…

… till verkligheten igen… Jag har befunnit mig i någon sorts feberkoma i tre dagar, helt utslagen. Inte orkat något, inte ens läsa, har bara legat och dåsat mig igenom dagarna, sippande på te med ingefära, honung och citron…

Jag är inte alls OK än, men nu orkar jag i alla fall sitta upp och har både läst och kollat på tv i dag. Ibland är det de små sakerna som gör en glad!

Så jag ger mig på Torsdagstema!

”TORSDAGSTEMA – I like. Här kan du visa vad du gillar precis nu. Det kan vara mat, ett klädesplagg, väder, en situation, människor, ett nytaget foto, husdjur, … du väljer din nytagna bild som du blev mest nöjd med just nu! Det blir en chans att dela med dig av det där lite extra till oss andra.”

Och vad är det då jag gillar just nu, när jag inte kunnat uppleva mycket mer än sängen och täcket?

Jo, det finns några i min närhet som ÄLSKAR att någon har feber, det blir som så varmt och gosigt då… (Ursäkta den dåliga bildkvaliten, men jag har fotat med mobilen, inte en chans att jag orkade upp och hämta den bra kameran…)

20130905 burma 20130904 aby20130905 aby o burma

Burman, på respektabla 17 år, och abessiniern, på 8 unga år, bara njuter av att värma mig, och jag tar tacksamt emot, levande värmeflaskor är välkomna när feberfrossan går genom kroppen!

20130903 bengal

Bengalen, bara barnet med sina 5 år, är mer svårflörtat. Hon kan tänka sig att titta till mig ibland, men då har hon med sig en leksak och vill att jag busar med henne. Sen blir hon besviken, för det var mer än jag orkade, och så drar hon till någon annan i familjen…

20130904 bengalSå jag förstod att febern var hög när till och med hon kröp ihop nere med mina fötter….

Men nu har hon dragit, för nu är jag inte alls lika varm längre, så jag får väl gilla både att jag hade katterna när jag var varm och gilla att de försvinner eftersom det betyder att jag nu är på bättringsvägen!

Vad andra gillar idag hittar du HÄR!

28 tankar om “Långsamt återvänder jag…

 1. Inte alls då dumt med levande värmeflaskor, dessutom hela tre stycken!
  Du måste verkligen ha varit däckad totalt stackarn! Hoppas att du snart är fit for fight igen. Ta helgen på dig och försök njuta av det härliga sensommarvädret!

  Gilla

 2. Så skönt att höra att du e bättre, men så söta katter du har, har aldrig haft katt men grannens lille Morris e här ofta. Älskar att ligga i min säng när solen flödar in i fönstret.
  ha de Fia

  Gilla

 3. Hoppas du kryar på dig så helgen kan bli bra…älskar dina underbara bilder på katterna ♥ ♥ ♥, de är så vackra dina kissar och bengalen är grymt snygg. Ibland kan jag tycka att mob.bilder blir mysigare för de blir så mjukt softa om du förstår vad jag menar =) Ha en härlig helg! kram

  Gilla

 4. vad skönt att du är på bättringsvägen nu, då är man ordentligt sjuk när man inte ens orkar läsa
  vilka sötisar dina katter är ❤ härligt med sådant sällskap i sjuksängen
  kramen

  Gilla

 5. Hu vad tråkigt med förkylning! Det verkar vara många som blivit drabbade. På jobbet och i bloggvärlden. Både Eva och Shadaim har ju varit dåliga med :O
  Hoppas du mår bättre idag! kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.