Barn / Fotoutmaning / Jobb / Resor

En upp och ner måndag!

Helenes Måndagstema presenteras i dag så här:

Da går vi over på ukas tema, som denne gang er:

OPP/NED  /  UPSIDE DOWN”

Och det passar mig bra, för lite så har min dag varit! Bättre än jag förväntat, men ganska rörig och med rejäl omplanering av veckan. Jag har varit och tträffat de som jag från nästa måndag ska vara chef över, det känns kanonbra. Och jag måste dessutom starta lite tidigare på det nya jobbet, så det blir bara  till och med onsdag som jag är kvar på gamla jobbet, vilket känns mer än kanonbra.

Men det innebär att jag har en hel del uppgifter som måste klaras av snabbare än vad som var tänkt, så dagen blev, precis som temat, ganska upp och ner!

Så då får bloggen också bli lite upp och ner idag. Jag skippar gladmåndag, det ÄR trots allt första arbetsdagen efter en lång härlig semester… Och kör bara en upp och ned bild, här åker ungarna robotarm på Tom Tits:

IMGP2837

Fler upp och ner bilder hittar du HÄR!

26 tankar om “En upp och ner måndag!

 1. Vilken härlig bild du tagit av dina två äventyrliga ungar!!! Kanoooon!!!
  Å grattis till att du kan säga hej då till den gamla avdelningen om bara två dagar. Kan ju inte bli bättre! Å du verkar gillar dina nya ”drängar”!
  Med andra ord så bytte du jobb på samma arbetsplats/myndighet/arbetsgivare. I Japan kallas det för jobbrotation, vilket jag tycker är helt suveränt. Fast där söker man inte jobb inom samma organisation utan efter tre år så får man bara ett nytt arbete. På så sätt klättrar man i hierarkin, men bara om man är duktig. Nollor jobbar kvar på samma ställe.
  Ganska smart tycker jag!

  Gilla

 2. Egentlig er det ofte at tinger og tanger blir litt opp og ned, når arbeidssted skal endres. Men det er vel bare en overgang .
  Flott bilde.
  Ha en nydelig dag 🙂

  Gilla

 3. Jag har ofta den känslan också, att allt är upp och ner. Men tack och lov inte lika upp och ner som dina barn på bilden. Hoppas det nya jobbet fortsätter att kännas bra. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.