Fotoutmaning

Balanserad onsdag

Jag kör en fotoutmaning i dag oxå, den här kändes som att den låg mig nära…

Onsdagstema:

”Det är nog inte så ofta vi balanserar på lina men många gånger gör vi det – tror jag – med ord och formuleringar. Nu undrar jag hur ni vill tolka ”BALANSERA”? Det är nämligen veckans tema. Fram med fantasin go’vänner!”

Som ung var jag en klippa på att gå på lina. Sträckt lina, inte slak, slak är MYCKET svårare… Ju äldre jag blivit, desto sämre balans har jag fått, i takt med att min rygg blivit sämre. Nu klarar jag knappt av att balansera på ett ben… Just nu är det min själsliga balans som är i gungning, i och med att mitt liv vändes upp och ner den här våren. En mamma ska ju leva för evigt, det var en chock att inse hur skört livet är och hur snabbt det kan gå. För att hitta min inre balans är det vila och rofyllda uppgifter som gäller. Trädgårdsarbete är en bra medicin, så jag gräver damm och plockar sten, och tränar både inre och yttre balans, att stapla sten är oxå en balansakt!

IMG_5305

27 tankar om “Balanserad onsdag

 1. Sv: Kirskål är ett ogräs som är i stort sett omöjligt att utrota. Ofta i utkanten av gräsmattor på landet men även i stan, t.ex. i kanten av gång- och cykelbanor eller i trädgårdar och grönområden. Har foton på det i de här inläggen: http://ansibecki.blogspot.se/2011/05/att-gora-lista.html
  http://ansibecki.blogspot.se/2012/04/idag-fick-jag-ett-infall-nar-jag-gick.html http://ansibecki.blogspot.se/2012/04/annu-mera-ograsmat.html

  Snygg bild på stenarna förresten 🙂

  Gilla

 2. Du gör ett utmärkt försök att hitta både den psykiska och fysiska balansen ser jag. Det kan inte ha varit lätt att stapla dessa bumlor ovanpå varandra. Bra jobbat där!
  Än en gång grattis till det varma vädret hos dig. Du gillar ju egentligen inte värme, men just nu är det nog rätt väder för dig att vila upp dig.

  Gilla

 3. Så kloka ord från dig! Min värld gungar rejält igen…redan?! Då svärfar fick cancer besked idag och det ser inte bra ut…
  Jag ska följa ditt exempel.
  Kram Sussi

  Gilla

 4. Den själsliga balansen är ständigt i gungning hos mig så jag tror mig förstå ganska så väl vad du menar. Kan tro att stapla sten är en svår balansakt. Din inre balans tror jag nog att du finner ganska snart. Du jobbar ju på att nå den och då kommer du även att lyckas. Var så säker !! Gillar ditt inlägg i både text o bild. Ha en skön fortsatt vecka.

  Gilla

 5. Ja hagearbeid er god mosjon, men kan bli tungt også! Stilig balanse du har laget!

  Takk for hilsen! Beklager sent svar, jeg har bodd ute i hele dag!
  I nydelig sommervær! Har hatt det slik i seks dager og det må bare nytes mens vi har det! -Margit-

  Gilla

 6. Trädgårdsarbete, att måla tavlor eller handarbeta ger själen vila och tanken har något annat att göra än fundera. Önskar dig all lycka att komma i balans i livet.

  Gilla

 7. Visst är den själsliga Balansen lika viktig som den kroppliga … fint du hittat din taktik för att komma på fötter igen … stapla sten är säkert en bra övning 🙂

  Gilla

 8. Det är tur att vi har våra nära och kära att stödja oss mot när balansen är ur spel, det är nog det som är livet. Bra tolkning, gillar din bild.

  Gilla

 9. Ja balans är en sak jag också tänkt på hur den blir så mkt sämre på äldre dagar, ja vi gör väl olika saker för att komma i balans, jag tränar gärna eller går vid havet …hoppas du mår bra o får en skön dag kramen

  Gilla

 10. Känner igen mig i dina ord. Att arbeta med kroppen, gräva och slita, är ett himla bra sätt att balansera inre obalans. Sen är jag impad av dammbygget. Tror vi är många som drömmer om en vattenspegel men i mitt fall är det planeringen som känns övermäktig.
  Och du kanske inte kan dansa på lina längre men balanssinnet har du kvar, det syns på stenstapeln 🙂

  Gilla

 11. Balansera på slak lina trodde jag inte var möjligt alls, men det är väl det man tvingas till när det stormar inombords. En vacker tolkning av dig!

  Gilla

 12. vilken fin ”balansbild” verkligen 🙂 men visst är det så man känner, en mamma ska leva och finnas för alltid, usch, jag vågar knappast låta tanken fara åt det hållet att mamma en dag inte finns där när jag ringer, jag pratar med mamma både morgon och kväll, varje dag
  Sv: mitt inlägg idag – om ögonen 😦
  kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.